Επιτέλους ξεμέθυσε η Λίντσεϊ Λόχαν

18.03.2011
Αυτό μάλιστα… Είναι ένα νέο που αξίζει να γραφτεί στα πρακτικά. Όπως αποκάλυψε η ίδια η 24χρονη ηθοποιός αυτή την εποχή περνάει τη χωρίς αλκοόλ περίοδό της. Λες;


Αυτό μάλιστα… Είναι ένα νέο που αξίζει να γραφτεί στα πρακτικά. Όπως αποκάλυψε η ίδια η 24χρονη ηθοποιός αυτή την εποχή περνάει τη χωρίς αλκοόλ περίοδό της. Λες;

Ακόμη και ύστερα από τα ατελείωτα "τραβήγματα" που είχε με τον νόμο, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) δεν έδειχνε να βάζει μυαλό. Ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα –και παρά τις αυστηρότατες συστάσεις από το δικαστήριο- δεν είχε αφήσει κλαμπ για κλαμπ που να μην είχε επισκεφτεί.

Όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια η Λίντσεϊ στο δίκτυο TMZ, δεν ήπιε καθόλου αφού διανύει την "δεν πίνω αλκοόλ" φάση της ζωής της.

Η Λόχαν βρέθηκε στη Νέα Υόρκη στην αρχή της εβδομάδας με σκοπό να περάσει λίγο χρόνο με τη μητέρα και την αδελφή της που ζουν εκεί. Βέβαια, όχι ότι έμεινε καθόλου μέσα στο σπίτι…

Εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ ήταν στην καθημερινή ατζέντα αλλά εκείνη έπινε μόνο… νερό.

Ευχάριστο ως γεγονός, ωστόσο τελικά δεν χαροποίησε και τόσο τη μαμά Ντίνα (Dina) αφού σε τελική ανάλυση, ενώ η κόρη της είχε δηλώσει ότι έφτασε στο Μεγάλο Μήλο για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της, αυτό ήταν το μοναδικό που δεν έκανε.

Ίσως μάλιστα να έγινε και ο σχετικός καυγάς γιατί χθες το βράδυ, η Λίντσεϊ έκανε την… τιμή στα αδέλφια της και παρακολούθησαν όλοι μαζί αγώνα μπάσκετ.

Μαζί με τον Μάικλ Λόχαν Τζούνιορ (Michael Lohan Jr), την Άλι (Ali) και τον Κόντι (Cody), η Λίντσεϊ πήγε στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν και απόλαυσαν τον αγώνα ανάμεσα στους Νικς της Νέας Υόρκης και τους Μέμφις Γκρίζλις.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, πληροφορίες θέλουν τη Λόχαν να διατρέχει κίνδυνο παραβίασης της αναστολής της. Ο λόγος; Το όχι και τόσο ακίνδυνο τσαγάκι που πίνει!

Όπως ομολόγησε η ίδια η Λόχαν στον αξιωματικό στον οποίο αναφέρεται κάθε εβδομάδα, πίνει καθημερινά λίγο από το τσάι Kombucha, το οποίο, όπως προκύπτει, περιλαμβάνει μια ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ της τάξης του 0,5%.

Ε, αν είναι έτσι η "χωρίς αλκοόλ περίοδος" τότε φανταζόμαστε τι σημαίνουν όλες οι υπόλοιπες για τη Λίντσεϊ Λόχαν.

Κατά τα άλλα και ενώ η υπόθεση κλοπής εναντίον της εκκρεμεί, η ασυγκράτητη νεαρή ηθοποιός έχει μέχρι τις 23 Μαρτίου να αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση του δικαστή Κιθ Σβαρτς (Keith Schwartz) ο οποίος της πρότεινε –σύμφωνα με πληροφορίες- να ομολογήσει την ενοχή της, να κάνει 60 με 90 μέρες φυλακή και να λήξει το θέμα. Ο Σβαρτς υποστηρίζει ότι αν η Λόχαν δηλώσει αθώα και προχωρήσει σε δίκη, τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της είναι τόσα πολλά που η ποινή που θα της επιβληθεί τελικά θα είναι αναλόγως και πιο βαριά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα