Ερωτες και χωρισμοί με φόντο την κάμερα!

23.03.2011
Δεν είναι λίγες οι φορές όπου δύο «σταρ» συναντήθηκαν στον αέρα της μικρής ελληνικής οθόνης και κατέληξαν σε φλογερά ειδύλλια. Οχι πάντα απαραίτητα με αισιόδοξο τέλος.

Ξεκινάμε απο το πιο πρόσφατο ζευγάρι: Το «κλικ» του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη Ζέτα Μακρυπούλια, όπως ο ίδιος δήλωσε, έγινε πέρυσι κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων MAD. Βέβαια, τα κλικ των παπαράτσι τα απέφευγαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο πλέον έχουν χαλαρώσει και δείχνουν να τα απολαμβάνουν. O Σάκηs Ρούβας και η Κάτια Ζυγούλη είναι αναμφίβολα το πιο όμορφο ζευγάρι της showbiz. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά σ’ ένα διαφημιστικό σποτ για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και δεν έκρυψαν ποτέ τη σχέση τους. Μάλιστα οι φήμες λένε ότι εκείνη ευθύνεται για τη λήξη της συνεργασίας του Σάκη με τον Ηλία Ψινάκη. Σήμερα έχοντας ήδη ένα κοριτσάκι, την Αναστασία, χαμογελούν αβίαστα στον φακό και οι φήμες λένε ότι ετοιμάζονται για το δεύτερό τους παιδί.

Σε «ουδέτερο έδαφος» γνωρίστηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, συγκεκριμένα στο στούντιο της εκπομπής της Μαρίας Σταματέρη «Gala». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχαν μεγάλη κόντρα που στη συνέχεια κατέληξε σε θυελλώδη έρωτα και μια πρωινή εκπομπή στο Mega.

Δυνατά ειδύλλια γεννήθηκαν και κατόπιν έμπνευσης γνωστών σεναριογράφων. Ο έρωτας Στράτου - Ρεγγίνας στη «Βέρα στο Δεξί» οδήγησε τον Αλέξανδρο Σταύρου και τη Μαριάννα Τουμασάτου σε πολιτικό γάμο και μάλιστα με κουμπάρα τη σεναριογράφο της σειράς Eλενα Ακρίτα. Oταν ο Μανούσος Μανουσάκης έγραφε το «Για την Aννα» μάλλον δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη των δύο βασικών πρωταγωνιστών του. O Θανάσης Ευθυμιάδης και η Aννα Δημητρίεβιτς ερωτεύτηκαν κι έχουν σήμερα μια ευτυχισμένη οικογένεια με δύο παιδάκια. Το σενάριο της σειράς που πρωταγωνιστούσαν ακολούθησαν στην πραγματική τους ζωή και ο Φάνης Μουρατίδης με την Aννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Στο «Μπαμπά μην τρέχεις» του Mega υποδύονταν ένα νέο ζευγάρι που στη ζωή τους ήρθαν τα πάνω - κάτω όταν ανακάλυψαν πως θα γίνουν γονείς. Ετσι έγινε και στην πραγματικότητα, αφού πολύ σύντομα μετά τη γνωριμία τους και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους συνεργασίας, η Aννα Μαρία έμεινε έγκυος με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υπάρξουν μετατροπές στο σενάριο της σειράς. Σήμερα έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο κι έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα αγοράκια.

Ο έρωτας του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Κατερίνας Παπουτσάκη είχε την κατάληξη των ρόλων που υποδύονταν. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της σειράς «Eχω ένα μυστικό» και αποτελούσαν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι Αλίκη Βουγιουκλάκη-Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Οταν τελείωσε η σειρά, έσβησε και η σχέση τους με άδοξο τέλος, αφού μετά τον χωρισμό τους οι δυο τους δεν διατήρησαν καμία απολύτως επαφή. Ούτε καν τυπική.

Amore mio
Στην Ελλάδα των ’90s, ο έρωτας που μονοπωλούσε σταθερά τα εξώφυλλα των περιοδικών δεν ήταν άλλος από αυτόν της Ρούλας Κορομηλά και του Στέφανο Σαρτίνι. Γνωρίστηκαν στο πλατό του «Ciao» πήραν μαζί μεταγραφή στο Μega για το «Μπράβο» και οι μεταπτώσεις στη σχέση τους περνούσαν και στον αέρα του show πότε με κολακευτικά σχόλια της Ρούλας για τον σκηνοθέτη και πότε με υποδείξεις και μπηχτές. Σήμερα και μετά τις πρόσφατες υποτιμητικές δηλώσεις του Στέφανο για την πρώην αγαπημένη του, οι σχέσεις τους έχουν μπει μάλλον για πάντα στον πάγο.

Celebrity story
Στα τέλη toy ’90 ο Γιάννης Λάτσιος γνωρίζει την παρουσιάστρια του «Καφέ» Ελένη Μενεγάκη. Eνας δυνατός έρωτας, ένας live γάμος, τρία παιδιά και ένα διαζύγιο που οδήγησε δύο περιοδικά σε έκτακτες εκδόσεις είναι ο lifestyle απολογισμός του story τους.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ