H Bάνα δεν έχει νεύρα...

24.03.2011
Μια «ξαφνική ασθένεια» και η Βάνα Μπάρμπα δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκπομπή της Μελέτη. Η δημόσια συγνώμη αποκατέστησε την τηλεοπτική τάξη και η Βάνα έγινε πάλι πρωταγωνίστρια.

Η ευθύνη για ό,τι έγινε είναι δική μου. Και μπορεί η Ελεονώρα να θίχτηκε και με το δίκιο της. Την ευθύνη την έχω εγώ και γι’ αυτό ζήτησα συγνώμη» μας λέει η Βάνα Μπάρμπα για το «στήσιμο» στην Ελεονώρα Μελέτη στο πρωινό ραντεβού που είχαν μέσα στη βδομάδα στο STAR. Ραντεβού που δεν ήταν το πρώτο, καθώς τηλεοπτικό τετ α τετ είχε προγραμματιστεί και για πριν από μερικές εβδομάδες, το οποίο όμως αναβλήθηκε για λίγο αργότερα.

Τι ακριβώς όμως συνέβη; «Θέλετε να συνδεθούμε με τη Βάνα Μπάρμπα;» ρώτησε στο αέρα της «Πρωινής Μελέτης» η οικοδέσποινα και τα επόμενα δευτερόλεπτα η κάμερα έκανε zoom σε μια άδεια καρέκλα, που όπως διευκρίνισε η Ελεονώρα Μελέτη περίμενε τη Βάνα για τουλάχιστον 45 λεπτά. «Μια εκπομπή τρέχει, έχει ανάγκες και εμείς οφείλουμε με κάποιο τρόπο να καλύψουμε τον τηλεοπτικό χρόνο», συνέχισε η παρουσιάστρια. «Ενημερωθήκαμε από άνθρωπο της κ. Μπάρμπα, ούτε καν από την ίδια, πως δεν μπορεί να βρίσκεται στην εκπομπή», είπε και έδωσε πάσα στον Σπύρο Σιγούρο, ο οποίος εξήγησε πως τελευταία στιγμή μια βοηθός της Βάνας είπε πως η ηθοποιός είχε πυρετό.

«Περαστικά! Εγώ ανασφάλεια για το πώς θα βγει η εκπομπή δεν έχω», είπε στη συνέχεια η Ελεονώρα και συνδέθηκε τηλεφωνικά με την Ευγενία Μανωλίδου για να συνεχιστεί η εκπομπή. «Προέκυψε κάποιο σοβαρό πρόβλημα γι’ αυτό δεν μπόρεσα να πάω. Οποτε θέλουν είμαι στη διάθεσή τους και ασφαλώς αγαπώ πολύ την Ελεονώρα», μας λέει η Βάνα, που συνήθως έχει έναν καλό λόγο για τους περισσότερους παρουσιαστές.

«Αλλωστε, πήγα φέτος στη Μενεγάκη, στα παιδιά του ΑΝΤ1, περάσαμε πολύ καλά. Υπάρχει ήθος, ταλέντο σε κάποιους ανθρώπους. Υπάρχουν και άλλοι που νομίζουν ότι έγιναν «κάποιοι» από την ξαφνική αναγνωρισιμότητα. Η δόξα μάς τρελαίνει και η τηλεόραση αλλοτριώνει τους ανθρώπους. Η αναγνωρισιμότητα οδηγεί κάποιους στο συμπέρασμα να νομίζουν πως είναι σπουδαίοι. Ε, αυτό στη συνέχεια καταντά υπερφίαλο και τελικά επικίνδυνο».

Πάντως η Βάνα απέφυγε να σχολίασει τα όσα είπε η συνεργάτιδά της Χριστίνα Παππά στην κάμερα του «Real Housewives of Athens» για την εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί κάποια στιγμή στην παράσταση «Σαράντα χρόνια έρωτας». «Δεν θέλω να μιλάω και να κρίνω ανθρώπους που ήταν και συνεχίζουν να είναι συνεργάτες μου. Τη Χριστίνα την εκτιμώ πάρα πολύ». Τα όσα βέβαια είπε η Χριστίνα Παππά στην κάμερα του ριάλιτι είχαν μαγνητοσκοπηθεί τον Νοέμβριο οπότε και είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με τη Βάνα σχετικά με την παράσταση που ανεβάζουν στο «Doors». Η παρεξήγηση λύθηκε και η Χριστίνα δεν αποχώρησε τελικά από την παράσταση.

Eπιτυχία
Μετά την επιτυχημένη πορεία της στο Doors στο Κολωνάκι, η παράσταση «Σαράντα χρόνια έρωτας» μετακομίζει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. «Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την παράσταση στο Fix και είμαι πολύ χαρούμενη για την απήχηση που είχε στο κοινό», λέει η Βάνα.