Ρέμος: Νιώθει θυμό για την Ζέτα;

22.03.2011
Κυκλοφόρησε το νέο cd του Αντώνη Ρέμου κι έχουμε να πούμε ότι είναι μες στο υπονοούμενο. Και αποδέκτης, όπως φαίνεται, είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ζει τον μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Αν και όλοι πιστεύαμε

Κυκλοφόρησε το νέο cd του Αντώνη Ρέμου κι έχουμε να πούμε ότι είναι μες στο υπονοούμενο. Και αποδέκτης, όπως φαίνεται, είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ζει τον μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Αν και όλοι πιστεύαμε ότι η ιστορία του Ρέμου με την Ζέτα έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και ο αοιδός ζει επίσης έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό της καλλονής, Υβόννης Μπόζνιακ, μάλλον πέσαμε έξω.

Ο Ρέμος φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει κάποια πράγματα και για του λόγου το αληθές, φρόντισε να «καρφώσει» την πρώην αγαπημένη του. Ο αοιδός ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και λίγο ότι ένιωσε σαν στο σπίτι του δίπλα στον κολλητό, λίγο ότι είχε πράγμα μέσα του και ήθελε να το βγάλει, άρχισε τα υπονοούμενα και το ευχαριστήθηκε η ψυχή μας.

Με αφορμή το τραγούδι «Κλειστά τα στόματα» το οποίο ο ίδιος έχει δηλώσει ότι το αφιερώνει σε μία γυναίκα που τον πλήγωσε πολύ, ξεκίνησε και το παιγνίδι με τα υπονοούμενα. «Το τραγούδι μιλάει για έναν έρωτα που ενώ ξέρεις πως θα σε πληγώσει και πως είναι λάθος να τον ζήσεις ή να τον ξαναζήσεις, εσύ θέλεις να πέσεις στη φωτιά γι αυτόν κι ας ξέρεις πως θα σε πληγώσει πολύ» λέει ο αοιδός για να συμφωνήσει ο Γρηγόρης, μαζί κι εμείς.

Και συνέχισε ο Ρέμος αποκαλύπτοντας ότι νιώθει εσωτερικό θυμό για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Τι ακριβώς εννοούσε με αυτό, δεν μας εξήγησε. Ενώ για να θολώσει τα νερά (και να καλμάρει λίγο την Υβόννη, λέμε εμείς, που δεν είναι ο, τι καλύτερο να ακούει για τον εσωτερικό θυμό του νυν για την πρώην) είπε ότι το ερωτικό αυτό τραγούδι μπορεί να αναφέρεται σε ένα πρόσωπο ή σε μία ομάδα. Ώρα τώρα να μας πει ότι ο έρωτας που τον πλήγωσε είναι ο... Ηρακλής!