"Είδωλο" της νεολαίας ήθελε να γίνει παπάς!

22.03.2011
Το ποίμνιο έχασε έναν παπά, παπά (Θου Κύριε...) αλλά η νεολαία κέρδισε ένα «είδωλο». Ο λόγος για τον Ησαϊα Ματιάμπα, ο οποίος αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη ότι ήθελε να γίνει παπάς, αλλά τελικά τον κέρδισε το τραγούδι! Κι όπως άναυδη έμεινε η παρουσιάστρια

Το ποίμνιο έχασε έναν παπά, παπά (Θου Κύριε...) αλλά η νεολαία κέρδισε ένα «είδωλο». Ο λόγος για τον Ησαϊα Ματιάμπα, ο οποίος αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη ότι ήθελε να γίνει παπάς, αλλά τελικά τον κέρδισε το τραγούδι! Κι όπως άναυδη έμεινε η παρουσιάστρια, έτσι μείναμε κι εμείς. Διάφορες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μας, αλλά όπως μπήκαν βγήκαν, διότι δεν είναι να... αμαρτάνουμε μες στη Σαρακοστή!

Πάντως, ο Ησαϊας αποκάλυψε ότι βρέθηκε σε μεγάλο δίλημμα τι δρόμο να ακολουθήσει και για έναν ολόκληρο χρόνο σκεφτόταν σοβαρά να γίνει παπάς! Και κάπου εκεί, αποκαλύπτει ότι τις σκέψεις αυτές και την τελική απόφαση την πήρε στην έκτη δημοτικού. Α καλά. Μας έστειλε ο αοιδός πρωινιάτικα. Και μας αμάρτησε τσάμπα.

Αλλά αυτή που μας έστειλε για τα καλά ήταν η Ελένη. Σιγά μην άφηνε τον Ματιάμπα να της κλέψει τη... δόξα! Έτσι, τον παρομοίωσε με Αιγύπτιο βασιλιά λόγω χρώματος και ματιών! Ντόινγκ. Τώρα που είναι Πάσχα θα είδε καμία ταινία για τον Μωΰσή, εξ’ ου και ο παραλληλισμός. Τι άλλο να πούμε. Πάντως, ο παραλίγο παπάς, της είπε να ευχαριστήσει τους γονείς του γι αυτό που έφτιαξαν!!!