Γαρμπή: Έφυγε από τη Sony μετά από 21 χρόνια!

22.03.2011
Τέλος εποχής για την Καίτη Γαρμπή, η οποία μετά από 21 ολόκληρα χρόνια έφυγε από την Sony. Η αοιδός μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη δισκογραφική εταιρεία, ενώ αποκάλυψε και τη νέα της επαγγελματική

Τέλος εποχής για την Καίτη Γαρμπή, η οποία μετά από 21 ολόκληρα χρόνια έφυγε από την Sony. Η αοιδός μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη δισκογραφική εταιρεία, ενώ αποκάλυψε και τη νέα της επαγγελματική στέγη.

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος άνοιξε». Με τα λόγια αυτά η Γαρμπή ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με την Sony και την ένταξή της στο δυναμικό της Universal. Ωστόσο, η αοιδός μόνο πικραμένη δεν είναι από την εξέλιξη αυτή στα επαγγελματικά της. Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε, πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει με τη νέα δισκογραφική της το νέο cd, «Παζλ» με την υπογραφή του Νίκου Αντύπα.

Αλλά και για την προηγούμενη εταιρεία της, μόνο τα καλύτερα έχει να πει, αφού όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Έφυγα από την πολυαγαπημένη μου Sony, που ήμασταν σαν οικογένεια...». Πάντως, είναι αλήθεια ότι όλα αυτά τα χρόνια (ειδικά την περίοδο που η Γαρμπή «έσκιζε») κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορούσαν φήμες άλλαζε δισκογραφική στέγη. Αλλά εκείνη, έμενε σταθερή στην εταιρεία που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.