Οικονομάκου: Ο νέος αγαπημένος της είναι παντρεμένος!

23.03.2011
Είναι ερωτευμένη στα σύννεφα πετάει τον τελευταίο καιρό η Αθηνά Οικονομάκου – Η «Ξένια» από την Ζωή της άλλης- η οποία βρήκε τον έρωτα σε βραζιλιάνο κάρα-καλλονό! Μετά το άδοξο τέλος της σύντομης σχέσης της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Είναι ερωτευμένη στα σύννεφα πετάει τον τελευταίο καιρό η Αθηνά Οικονομάκου – Η «Ξένια» από την Ζωή της άλλης- η οποία βρήκε τον έρωτα σε βραζιλιάνο κάρα-καλλονό! Μετά το άδοξο τέλος της σύντομης σχέσης της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, η νεαρή ηθοποιός ερωτεύτηκε τον Ραούλ, ο οποίος δουλεύει σε μπαρ του Κολωνακίου.

Και ήτο τέτοιος ο ενθουσιασμός της για τον 25χρονο Βραζιλιάνο, που η ηθοποιός από την αρχή έκανε δημόσιες εμφανίσεις (με τις απαραίτητες ερωτικές περιπτύξεις) χωρίς να αγχώνεται για τα φλας που άστραφταν και βρόνταγαν σε κάθε τους έξοδο. Αν και είναι αλήθεια ότι οι εμφανίσεις τους είναι περιορισμένες. Ωστόσο, το ζεύγος διανύει την καλύτερη φάση και είναι σφόδρα ερωτευμένο.

Κι ας υπάρχει ένα «αγκάθι» που σε άλλες περιπτώσεις ίσως και να αποτελούσε πρόβλημα σε μία σχέση. Ο Ραούλ είναι παντρεμένος!!! Την αποκάλυψη έκανε η σύζυγός του, δημοσιογράφος στο επάγγελμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του Ciao, ο Βραζιλιάνος είναι μεν παντρεμένος, αλλά ποτέ δεν το έκρυψε από τη νυν αγαπημένη του.

Και προτού πέσει η πρώτη πέτρα αφορισμού στην ηθοποιό, ότι τα έχει με παντρεμένο, ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος της και η σύζυγος έχουν χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια, απλά δεν έχει βγει το διαζύγιο. Είναι δηλαδή τυπικά παντρεμένος, ενώ δεν έχουν πάρει διαζύγιο επειδή έτσι θα υπάρξει πρόβλημα με την άδεια παραμονής του στην Ελλάδα. Πάντως, η σύζυγος εγκρίνει την Οικονομάκου και δηλώνει ότι θέλει να την γνωρίσει από κοντά. Αυτά είναι...