Στο σφυρί η σπιταρόνα του Μελ Γκίμπσον

23.03.2011
Με τόσες δικαστικές διαμάχες στο προσκήνιο, μην απορήσεις που ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) ξεκίνησε να πουλά την περιουσία του.

Με τόσες δικαστικές διαμάχες στο προσκήνιο, μην απορήσεις που ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) ξεκίνησε να πουλά την περιουσία του.

Πρόσφατα, ο 55χρονος ηθοποιός έβγαλε στο σφυρί την έπαυλή του στο Μαλιμπού, η αξία την οποίας φτάνει τα 14,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η σπιταρόνα του Γκίμπσον την οποία ονομάζει "Lavender Hill Farm" βρίσκεται στους λόφους της διάσημης Sierra Retreat με θέα προς τον Ειρηνικό Ωκεανό, στην οποία διατηρεί έπαυλη και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears)!

Ο Γκίμπσον που πρόσφατα έγινε παπούς για τρίτη φορά, αγόρασε την εν λόγω κατοικία τον Ιανουάριο του 1993 δίνοντας ένα υπέρογκο ποσό που δεν έγινε ποτέ γνωστό κι εκεί μεγάλωσε άλλωστε τα επτά παιδιά που απέκτησε με τη σύζυγό του Ρόμπιν.

Το υπερπολυτελές σπίτι διαθέτει 6 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια, μαζί με ένα μυστικό δεύτερο όροφο, στον οποίο υπάρχει σουίτα με δικό της ιδιωτικό καθιστικό και τζάκι. Στο σπίτι υπάρχουν 2 δωμάτια – ντουλάπες, μια μεγάλη κουζίνα, βιβλιοθήκη, μικρό καθιστικό, γυμναστήριο, 3 τζάκια (1 στο μεγάλο σαλόνι, ένα στη βιβλιοθήκη και ένα στην μεγάλη κρεβατοκάμαρα). Φυσικά δεν λείπουν και 3 δωμάτια για τους καλεσμένους, ένας πολυτελής κήπος, μπάρμπεκιου, μια μεγάλη πισίνα, ακόμα κι ένα γήπεδο τένις.

Εκτός από την Μπρίτνεϊ και τον Γκίπσον, κατοικία στο εν λόγω συγκρότημα διατηρούν κι άλλοι επώνυμοι όπως η Ολίβια Νιούτον Τζον και ο Σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον.

Ο Γκίμπον που γλύτωσε στο παραπέντε τα σίδερα της φυλακής, έχει ήδη προβεί σε πωλήσεις σημαντικού μέρους της περιουσία του την χρονιά που πέρασε!

Κατερίνα Πατούλια