Βανδή- Ντέμης: Πουλάνε το σπίτι τους σε Ρώσους;

24.03.2011
«Το πουλάω το σπίτι λα λα». Βέβαια, αν ισχύει η είδηση δεν είναι για γέλια, αλλά στο μυαλό μου όταν διάβασα ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης πουλάνε το σπίτι τους, μου ήρθε στο μυαλό το άσμα του Γιάννη Πάριου. Βέβαια

«Το πουλάω το σπίτι λα λα». Βέβαια, αν ισχύει η είδηση δεν είναι για γέλια, αλλά στο μυαλό μου όταν διάβασα ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης πουλάνε το σπίτι τους, μου ήρθε στο μυαλό το άσμα του Γιάννη Πάριου. Βέβαια, ο λόγος που το πουλάνε, είναι η οικονομική κρίση, που φαίνεται ότι «χτύπησε» και το διάσημο ζεύγος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το περιοδικό Ciao Ντέμης και Βανδή έχουν έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με Ρώσους μεγιστάνες για να αγοράσουν το μικρό παλάτι τους στα βόρεια προάστια. Με τους συγκεκριμένους είχαν συναντηθεί και πριν λίγους μήνες, αλλά τότε το ζευγάρι ζητούσε πολλά λεφτά και οι υποψήφιοι αγοραστές είχαν αρνηθεί. Αλλά μάλλον τα πράγματα άλλαξαν και Ντέμης με Βανδή έριξαν απαιτήσεις και τιμή.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφαση τους να πουλήσουν το «παλατάκι» τους πάρθηκε με πόνο καρδιάς, αφού για εκείνους αποτελούσε ένα όνειρό ζωής, ενώ είχαν επενδύσει πολύ χρήμα και χρόνο για το φτιάξιμό του. Μάλιστα, κατά καιρούς ακούγονταν διάφορα αστρονομικά ποσά τόσο για την κατασκευή του, όσο και για την επίπλωσή του. Μέχρι που είχε ακουστεί ότι η κρεβατοκάμαρά τους είναι 70 τ.μ. ενώ η κουζίνα τους είχε κοστίσει 100 χιλιάδες ευρώ. Όσο, δηλαδή, μια καινούργια γκαρσονιέρα.

Το σίγουρο είναι ότι το σπίτι καταλαμβάνει έκταση 1.300 τ.μ., διαθέτει μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, λιμνούλα, παιδική χαρά, γυμναστήριο και μποστάνι της Δέσποινας. Ωστόσο, η συντήρηση του είναι πανακρίβου και στους χαλεπούς τούτους καιρούς κρίνεται απλά... απαγορευτική! Τι να πούμε. Δε μένει παρά να επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα. Σε περίπτωση, δε, που ισχύει, ένα έχω να πω... τούς έφαγαν τους ανθρώπους!