Τίτλοι τέλους για Ζελβέγκερ & Κούπερ

24.03.2011
Και εκεί που ο περισσότερος κόσμος δεν ήξερε καν ότι οι δύο γνωστοί ηθοποιοί ήταν ζευγάρι, έτσι ξαφνικά, φαίνεται ότι το έκλεισαν το… μαγαζάκι.


Και εκεί που ο περισσότερος κόσμος δεν ήξερε καν ότι οι δύο γνωστοί ηθοποιοί ήταν ζευγάρι, έτσι ξαφνικά, φαίνεται ότι το έκλεισαν το… μαγαζάκι.

Ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια –σχεδόν- μυστικής σχέσης, ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) και η Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger) χώρισαν, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από… παντού.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Case 39"δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση- όμως δεν έγιναν ζευγάρι πριν από το καλοκαίρι του 2009.

Έχοντας ήδη από έναν σύντομο γάμο στο ενεργητικό τους ο καθένας –με την ηθοποιό Τζένιφερ Εσποζίτο (Jennifer Esposito) ο 36χρονος Κούπερ και με τον τραγουδιστή Κένι Τσέσνεϊ (Kenny Chesney) η 41χρονη Ζελβέγκερ- φαίνεται ότι τα βρήκαν μεταξύ τους κρατώντας μανιωδώς τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναζητώντας τους λόγους πίσω από τον χωρισμό, φίλη της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού ξεκαθαρίζουν αρχικά ότι δεν τίθεται ζήτημα άλλης γυναίκας.

"Αν έπρεπε κάποιος να μιλήσει για ερωμένη, τότε αυτή σίγουρα θα ήταν η καριέρα του Μπραντ", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι η σκληρή προσπάθεια του Κούπερ να φτάσει στη θέση του μεγάλου πρωταγωνιστή καταναλώνει όλη του την ενέργεια μην αφήνοντας και πολύ χώρο για οτιδήποτε άλλο.

Ζωή Κίττα