Είναι έγκυος η Ζυγούλη;

24.03.2011
Για ακόμη μία φορά κυκλοφορούν φήμες ότι η Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος. Στο παρελθόν, οι φήμες διαψεύδονταν, όμως αυτή τη φορά φαίνεται ότι ισχύει το... «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»! Η Ζυγούλη, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Για ακόμη μία φορά κυκλοφορούν φήμες ότι η Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος. Στο παρελθόν, οι φήμες διαψεύδονταν, όμως αυτή τη φορά φαίνεται ότι ισχύει το... «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»! Η Ζυγούλη, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι δύο μηνών έγκυος και η χαρά η δική της αλλά και του Sakis είναι τεράστια, αφού το διάσημο ζεύγος μετά τη γέννηση της Αναστασίας ήθελε να αποκτήσει κι ένα δεύτερο παιδάκι.

Οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες, αλλά ούτε τις διαψεύδουν και σύμφωνα με άτομα που βρίσκονται κοντά τους, δε θέλουν να μιλήσουν για το ευτυχές γεγονός επειδή διανύουν τους πρώτους μήνες. Θέλουν πρώτα να πάνε όλα καλά και μετά να κάνουν τη σχετική ανακοίνωση. Εξάλλου, το ίδιο είχαν πράξει κα όταν η Ζυγούλη ήταν έγκυος στην Αναστασία.

Πάντως, το καλοκαίρι το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας επισημοποιώντας τη σχέση τους μετά από εφτά χρόνια. Αν και δεν ξέρουμε αν θα αναβληθούν τα γαμήλια σχέδια λόγω... πελαργού.