Η "εγκυμοσύνη" της Καγιά!

12.04.2011
Από τότε που η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νίκο Κριθαριώτη, πολλοί έχουν την αγωνία και τον καημό: πότε θα γίνει μάνα. Δεν υπάρχει περίπτωση να της πάρουν δηλώσεις και να μην τη ρωτήσουν αν είναι έγκυος ή πότε σκοπεύει να μείνει.

Από τότε που η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νίκο Κριθαριώτη, πολλοί έχουν την αγωνία και τον καημό: πότε θα γίνει μάνα. Δεν υπάρχει περίπτωση να της πάρουν δηλώσεις και να μην τη ρωτήσουν αν είναι έγκυος ή πότε σκοπεύει να μείνει. Η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί, αλλά μέχρι στιγμής ο πελαργός δεν έχει επισκεφτεί το σπίτι των Καγιά – Κριθαριώτη.

Μέχρι τώρα, αφού το μοντέλο κυκλοφορεί με φουσκωμένη κοιλίτσα και μάλιστα ανέβασε στο facebook φωτογραφία, όπου με μοναδική τρυφερότητα χαϊδεύει την κοιλιά της. Ω ναι. Η Καγιά σε λίγους μήνες θα γίνει μάνα κι έτσι με δόξες και τιμές, θα περάσει και αυτή στο κλαμπ των μανάδων!

Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό θα γίνει για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη, όπου θα συμμετέχει η Βίκυ. Πρόκειται για το sequel του «Λούφα και Παραλλαγή» στην οποία η Καγιά συμμετείχε πριν λίγα χρόνια. Η νέα ταινία θα λέγεται «Λούφα και Παραγραφή» θα πρωταγωνιστεί το ίδιο ακριβώς καστ, ενώ στο sequel το μοντέλο θα είναι έγκυος. Γι’ αυτό και η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Αν και η Βίκυ βλέπει ως γούρικο το ρόλο αυτό, ελπίζοντας να μείνει έγκυος και στην πραγματικότητα. Πάντως, το «φούσκωμα» της πάει πολύ. Είθε και στα αλήθεια!