Τόρι Σπέλινγκ: "Ο Ντιν και εγώ είμαστε έγκυοι"

12.04.2011
Κι άλλα γεννητούρια στον λαμπερό πλανήτη του Χόλιγουντ και τα "φανερώματα" έγιναν από την ίδια τη μέλλουσα μανούλα.


Κι άλλα γεννητούρια στον λαμπερό πλανήτη του Χόλιγουντ και τα "φανερώματα" έγιναν από την ίδια τη μέλλουσα μανούλα.

Τη σελίδα της στο Twitter επέλεξε η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) για να ενημερώσει τους θαυμαστές της για την τρίτη (!) της εγκυμοσύνη .

"Ξέρω ότι ακούγονται πολλές φήμες και έτσι ήθελα όλοι να το ακούσετε από εμένα… Είναι επίσημο… Ο Ντιν και εγώ είμαστε ΕΓΚΥΟΙ", έγραψε συγκεκριμένα.

Το καινούριο μωράκι έρχεται για να συμπληρώσει την ευτυχία της Τόρι και του συζύγου της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) και των δύο παιδιών τους, του 4χρονου Λίαμ (Liam) και της 2χρονης Στέλα (Stella).

Χθες το βράδυ, το ζευγάρι εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τα βραβεία GLAAD στο Λος Άντζελες και η 37χρονη κόρη του διάσημου παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling) ήταν ιδιαίτερα κομψή, αντίθετα από τις περισσότερες πρόσφατες εμφανίσεις της που άφησαν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το αν το ντεκολτέ της πήρε τον… κατήφορο!

Κατά τα άλλα –και πιθανότατα εξαιτίας αυτής της τρίτης εγκυμοσύνης- η Τόρι εθεάθη πρόσφατα να βολτάρει στα μαγαζιά αλά μπρατσέτα με τη μητέρα της, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη καθώς είναι γνωστό ότι η σχέση των δύο γυναικών υπήρξε η χείριστη από τον θάνατο του πατέρα Άαρον και μετά.

Ο μεγιστάνας της τηλεόρασης πέθανε το 2006 και άφησε στην 65χρονη σύζυγό του περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια (σχεδόν 350 εκατομμύρια ευρώ). Αντίθετα από τις σαφώς υψηλότερες προσδοκίες της, η Τόρι κληρονόμησε μόνο $800.000 (€555.000) –όσα και ο αδελφός της Ράντι (Randy)- γεγονός που δεν κατάπιε πολύ εύκολα.

Φαίνεται όμως, ότι με τον καιρό –που ως γνωστόν όλα τα γιατρεύει- ο πάγος έλιωσε και οι δύο γυναίκες έχουν έλθει και πάλι κοντά.

Ζωή Κίττα