Έγκυος η Σκάρλετ Γιόχανσον;

13.04.2011
Με ύποπτα φουσκωμένη κοιλίτσα εμφανίστηκε η πάντα κομψή 26χρονη ηθοποιός και οι φήμες περί εγκυμοσύνης της οργίασαν.


Με ύποπτα φουσκωμένη κοιλίτσα εμφανίστηκε η πάντα κομψή 26χρονη ηθοποιός και οι φήμες περί εγκυμοσύνης της οργίασαν.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) εθεάθη να κάνει τζόγκινγκ στο Μαλιμπού με μία εμφάνιση που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται.

Η πάντα αδύνατη και κομψή Σκάρλετ εμφανίστηκε να τρέχει δίπλα στον νέο της αγαπημένο Σον Πεν (Sean Penn) στο Μαλιμπού.

Επάνω από τα κολάν της ξεχώριζε ένα διακριτικό κοιλάκι, που παρόλο που δεν ήταν τεράστιο στο μέγεθος, φάνταζε παράξενο στο κορμί της πάντα αδύνατης Γιόχανσον.

Και αφού –όπως ήταν φυσικό- όλοι πίστεψαν ότι η πρόσφατα διαζευγμένη ηθοποιός θα γίνει σύντομα μανούλα, η ίδια σήμερα διέψευσε κάθετα τις σχετικές φήμες.

"Η Σκάρλετ δεν είναι έγκυος. Προπονείται αυτό τον καιρό για τον νέο της ρόλο στους Avengers και είναι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ", δήλωσε η εκπρόσωπός της εξηγώντας ότι η παρεξήγηση δημιουργήθηκε λόγω του ότι το μπλουζάκι που φορούσε στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν "έστρωνε" καλά στο σώμα της.

Η Σκάρλετ και ο 50χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες, αλλά δεν έχουν κάνει ακόμη μαζί κάποια επίσημη εμφάνιση.

Ωστόσο οι παπαράτσι τους έχουν τσακώσει μια δυο φορές μαζί ενώ παραβρέθηκαν επίσης και στον πρόσφατο γάμο της Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon).

Ζωή Κίττα