Τις... έφαγε το αγόρι της Πάρις Χίλτον

28.04.2011
Τι ήταν και αυτό που έπαθε ο άμοιρος ο Σάι Γουέιτς (Cy Waits) χθες το απόγευμα...


Τι ήταν και αυτό που έπαθε ο άμοιρος ο Σάι Γουέιτς (Cy Waits) χθες το απόγευμα...

Ο 34χρονος ιδιοκτήτης κλαμπ πήρε την αγαπημένη του αλά μπρατσέτα και καθώς έφταναν στο δικαστήριο του Λος Άντζελες όπου είχαν "ραντεβού" με έναν δικαστή ένας άγνωστος άντρας του επιτέθηκε.

Ο νέος άντρας –ο οποίος πιθανολογείται ότι "ήξερε" την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) από παλιά- άρπαξε τον Γουέιτς από τον σβέρκο και του το τράβηξε προς τα πίσω με μανία.

Ευτυχώς, ακριβώς πίσω από το ζευγάρι ακολουθούσε –όπως πάντα- ο προσωπικός φρουρός της Πάρις, ο οποίος επενέβη αστραπιαία και με ένα ωραιότατο "κεφαλοκλείδωμα" τον τακτοποίησε όπως του έπρεπε…

Το ζευγάρι βρέθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει στην υπόθεση που αφορούσε την διάρρηξη στο σπίτι της 30χρονης κληρονόμου στο Χόλιγουντ πριν από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, ο "επιδρομέας" λέγεται Τζέιμς Ρέινφορντ (James Rainford) και φαίνεται ότι έχει ένα "θεματάκι" με την Πάρις αφού είχε συλληφθεί στο σπίτι της τον περασμένο Οκτώβριο και ήρθε στα χέρια με τους σεκιουριτάδες της.

Μετά τη χθεσινή σύλληψή του, ο Ρέινφορντ ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της Χίλτον, Ρικ (Rick) του είχε δώσει άδεια να παντρευτεί την κόρη του (!) και γι' αυτό επιτέθηκε και στον σύντροφό της, ως… αντίζηλος.

Ζωή Κίττα