Που το ξενυχτάνε Μανωλίδου-Καραμέρος;

29.04.2011
Τώρα που έγινε η "συγχώνευση" Μανωλίδου και Καμεροχαριτάτων και πλέον το Dancing with the stars daily είναι μαζί με το "10 με 1 Μαζί", τα παιδιά για να γιορτάσουν τη χαρά τους το έριξαν στο …καραόκε!

Τώρα που έγινε η "συγχώνευση" Μανωλίδου και Καμεροχαριτάτων και πλέον το Dancing with the stars daily είναι μαζί με το "10 με 1 Μαζί", τα παιδιά για να γιορτάσουν τη χαρά τους το έριξαν στο …καραόκε! Έτσι όπως είδαμε στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" είπαν να δοκιμάσουν και τις φωνητικές τους ικανότητες στο τραγούδι αφού το έκαψαν σε karaoke club!

Η Μανωλίδου συνοδευόμενη φυσικά από τον Άδωνι Γεωργιάδη είπε το "ο πιο καλός ο μαθητής" σε μεγάλα κέφια και με το νάζι να "χτυπάει" κόκκινο!

Μπορεί σύμφωνα με τις φήμες όταν πρωτόμαθε τα νέα της συγχώνευσης η Ευγενία να μην πέταξε τη σκούφια τη από τη χαρά της , αλλά τώρα που το συνειδητοποιείσαι ότι έτσι θα γίνει το έριξε στα τραγούδια και τα καραόκε. Μπράβο η Ευγενία από τα ψηλά στα χαμηλά και από το "Dancing with the stars daily" στο "10 με 1 Μαζί"!

Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Σπύρος Χαριτάτος που είχε να πάει αλλού και δε μπόρεσε να περάσει από εκεί που βρισκόταν όλη η παρέα να πει και αυτός ένα τραγούδι. Άραγε ποιο θα έλεγε εκείνος; Το "έλα στην παρέα μας Ευγενάκι" ( κατά το γνωστό "έλα στην παρέα μας φαντάρε") για να την καλωσορίσει στην εκπομπή "10-1 μαζί";

Ελένη Αναστασάκη