Μανούλα η Μαράια Κάρεϊ

02.05.2011
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η 41χρονη ντίβα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της το Σάββατο στις 12:07 μ.μ. σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.


Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η 41χρονη ντίβα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της το Σάββατο στις 12:07 μ.μ. σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Και αντίθετα από αυτό που θα περίμενε κανείς, η ίδια η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) ήταν πολύ ήρεμη, ενώ ο σύζυγός της έδειξε να τα έχασε τελείως.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σήμερα στο φως, ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) δεν βρήκε το μαιευτικό τμήμα του νοσοκομείου αμέσως και κατά λάθος πήγε την καλή του σε άλο, άσχετο, όπου τελικά πήρε νέες οδηγίες από το προσωπικό και η Μαράια έφτασε στον προορισμό της… αισίως.

Όπως ήταν γνωστό, τα μωρά του διάσημου ζεύγους ήταν "ζευγαράκι" και όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της Κάρεϊ Σίντι Μπέργκερ (Cindi Berger) το κοριτσάκι έφτασε πρώτο –με βάρος 2.400 γραμμάρια και ύψος 46 πόντους- ενώ το αγοράκι ακολούθησε αμέσως μετά –με βάρος 2.540 γραμμάρια και ύψος 48 πόντους.

Στη συνέχεια η Μπέργκερ αποκάλυψε ότι αμέσως μετά τη γέννηση των μωρών, το ζευγάρι άκουγε το τραγούδι της Μαράια με τίτλο "We Belong Together" (ακούστε το και εσείς στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση).

"Η γυναίκα μου μόλις μου έκανε το πιο απίθανο δώρο επετείου όλων των εποχών. Δεν θα μπορέσω ποτέ να τη φτάσω", έγραψε ο Νικ Κάνον στη σελίδα του στο Twitter για τη γέννηση των παιδιών του που συνέπεσε με την τρίτη επέτειο του γάμου του με την Κάρεϊ.

Θυμίζουμε ότι το ευτυχές γεγονός ήρθε ύστερα από πολλές και μεγάλες ταλαιπωρίες για τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία, όμως κάποια στιγμή δήλωσε ότι δεν έχει σκοπό να κάνει άλλα παιδιά. Τα δύο είναι αρκετά. Να τους ζήσουν.

Ζωή Κίττα