Μπόγρης: Έκανε τατουάζ την Κοκκίνου;

02.05.2011
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι ένα τατουάζ έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Αν πιστέψουμε δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, ο Γιώργος Μπόγρης έκανε τατουάζ με το όνομα της αγαπημένης του, Έλλης Κοκκίνου. Καλά,

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι ένα τατουάζ έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Αν πιστέψουμε δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, ο Γιώργος Μπόγρης έκανε τατουάζ με το όνομα της αγαπημένης του, Έλλης Κοκκίνου. Καλά, δεν έγραψε ονοματεπώνυμο. Ένα σκέτο «Έλλη», που όμως τα λέει όλα για το πως νιώθει για εκείνη.

Τι κι αν η σχέση τους δεν έχει κλείσει καν ένα χρόνο; Ο 22χρονος μπασκετμπολίστας είναι φουλ in love με την αοιδό, που ήθελε με κάποιο τρόπο να του μείνει... ανεξίτηλη. Και ποιος καλύτερος τρόπος από ένα τατουάζ; Σύμφωνα, με το δημοσίευμα, αυτό το έκανε σε ένα πρόσφατο ταξίδι τους στην Ιταλία. Ο Μπόγρης βρήκε ένα στούντιο tattoo, μπήκε μέσα με την καλή του και το «χτύπησε».

Όσο για την Έλλη; Όχι ότι δεν είναι επίσης in love, αλλά δεν τόλμησε να κάνει το ίδιο. Ωστόσο, ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε με την κίνηση του αγαπημένου της. Εμ δεν είναι και λίγο. Στο μεταξύ, το ζευγάρι έχει πλέον απελευθερωθεί, για κανένα λόγο δεν κρύβει τη σχέση του, μιλάνε ανοιχτά γι αυτή, ενώ τελευταία άρχισαν και τις συνομιλίες και μηνύματα στο Twitter.