Art & Charity

03.05.2011
Μια ιδιαίτερα μοντέρνα δημοπρασία έργων Τέχνης πραγματοποιήθηκε στο club Güzel για την ενίσχυση των σκοπών του W.I.N. Hellas, του οργανισμού ο οποίος ασχολείται με την προστασία των κακοποιημένων γυναικών.

Μια ιδιαίτερα μοντέρνα δημοπρασία έργων Τέχνης πραγματοποιήθηκε στο club Güzel για την ενίσχυση των σκοπών του W.I.N. Hellas, του οργανισμού ο οποίος ασχολείται με την προστασία των κακοποιημένων γυναικών. Η ζωγράφος Καρολίνα Ροβύθη, που φιλοτέχνησε τα έργα που δημοπρατήθηκαν, χρησιμοποίησε ως πηγή έμπνευσής της τις φωτογραφίες του Σπύρου Πώρου για το ημερολόγιο της W.I.N. Hellas 2011, με θέμα Κάποιος να σε Προστατεύει.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε και τιμητικό βραβείο στη διευθύντρια δημοσίων σχέσεων προϊόντων της Procter & Gamble Hellas, Νατάσα Γαζή, για τη μεγάλη στήριξη της Always, που είναι ο ετήσιος χορηγός της W.I.N. Hellas. Στη βραδιά παραβρέθηκαν οι συμμετέχοντες στο ημερολόγιο του οργανισμού, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, κυρίως όμως όμορφες γυναίκες, φίλες της προέδρου, Μάντας Παπαδάκου, αλλά και μέλη του W.I.N. Hellas, που σήμερα αριθμεί 5.000 και πλέον συμμετοχές.

Οργανισμός W.I.N. Hellas
Δημιουργήθηκε το 2006 από τη Μάντα Παπαδάκου με στόχο την προστασία και ενδυνάμωση των κακοποιημένων γυναικών. Σήμερα ο οργανισμός αριθμεί 5.000 και πλέον μέλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ