Βραδιά ποίησης

03.05.2011
Ο καλλιτεχνικός κόσμος -και όχι μόνο- έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής, Ψηφίδες, της Νίκης Παπαθεοχάρη.

Τη γνωρίσαμε ως γλύπτρια και στιχουργό και τώρα, με την ποιητική της συλλογή Ψηφίδες, η Νίκη Παπαθεοχάρη μάς παρουσιάζει μια νέα δημιουργική πλευρά της. Πρόκειται για 61 ποιήματα που απαρτίζουν την πρώτη της ποιητική δουλειά, η οποία κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οργανισμό Π. Κυριακίδη.

Η παρουσίασή της πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης στη Στοά του Βιβλίου, το κοινό απάρτιζαν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες, ενώ τον χώρο κοσμούσαν γλυπτά της συγγραφέως από τη συλλογή της Βακχικές Διαστάσεις. Οσοι γνωρίζουν την κ. Παπαθεοχάρη μιλούν για μια δυναμική γυναίκα.

Μάλιστα, πριν από 4 χρόνια είχε παρουσιάσει στο Μουσείο Μονπαρνάς στο Παρίσι την έκθεση Τα Βακχικά Οργια της Ελληνικής Θάλασσας. Είναι σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Παπαθεοχάρη (βλ. Ομιλος Παπαθεοχάρη, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το εμπορικό κέντρο Αgora Sygrou, το Diogenis Studio, το Αθηνών Αρένα και μια σειρά ακόμη κέντρα εστίασης και διασκέδασης), με τον οποίο έχουν δύο γιους, τους Διογένη και Απόλλωνα.

Η Νικη Παπαθεοχάρη πριν από 4 χρόνια παρουσίασε στο Μουσείο Μονπαρνάς την έκθεση Τα Βακχικά Οργια της Ελληνικής Θάλασσας.

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ
[email protected]