Πάριος - Παλαιολόγου: Επανασύνδεση και γάμος;

09.05.2011
«Άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» λένε αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει στην περίπτωση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Το πρώην ζεύγος είναι και πάλι μαζί και αυτά περί γυαλιού, εκείνοι το ακούνε βερεσέ.

«Άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» λένε αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει στην περίπτωση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Το πρώην ζεύγος είναι και πάλι μαζί και αυτά περί γυαλιού, εκείνοι το ακούνε βερεσέ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι δυο τους εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι μαζί και ως φαίνεται πιο ερωτευμένο (και συνειδητοποιημένοι) από ποτέ.

Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, ενώ ο χωρισμός τους πριν ενάμιση χρόνο έδειχνε οριστικός. Βλέπεις, η Παλαιολόγου είχε προχωρήσει τη ζωή της αφού φήμες την ήθελαν να έχει σχέση με επιχειρηματία από το Λουτράκι, ενώ για τον Πάριο ακούγονταν κατά καιρούς διάφορες φήμες περί φλερτ με νεαρές (κυρίως) συναδέλφους του.

Αλλά όταν υπάρχει μέσα σου ακόμη η σπίθα του έρωτα δεν αργεί να φουντώσει again. Και στην περίπτωση τους φούντωσε. Εξάλλου, και οι δύο όσο καιρό ήταν χωριστά, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια. Έτσι, η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα Πάριος και Παλαιολόγου πέρασαν μαζί το Πάσχα στην Πάρο, ενώ είναι μαζί κάθε μέρα.

Και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Τόσο, που σκέφτονται ακόμη και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν γάμο. Ω ναι. Δεν αποκλείεται δηλαδή μέσα στους επόμενους μήνες να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες. Δεν τελειώνουν ποτέ...