Ελένη: Βγάζει νύχια για τον Λάτσιο!

16.05.2011
Έξαλλη, πολύ έξαλλη έγινε η Ελένη Μενεγάκη για τα μάτια του Γιάννη Λάτσιου. Γιατί μμπορεί το ζεύγος να έχει χωρίσει εδώ κι ενάμιση χρόνο. Γιατί, μπορεί η Ελένη να είναι φουλ ερωτευμένη στο πλευρό του Ματέο και να μην έχει μάτια γι άλλον

Έξαλλη, πολύ έξαλλη έγινε η Ελένη Μενεγάκη για τα μάτια του Γιάννη Λάτσιου. Γιατί μμπορεί το ζεύγος να έχει χωρίσει εδώ κι ενάμιση χρόνο. Γιατί, μπορεί η Ελένη να είναι φουλ ερωτευμένη στο πλευρό του Ματέο και να μην έχει μάτια γι άλλον, όμως, την τιμή του τέως θα την υπερασπιστεί με κάθε ευκαιρία. Μέχρι και νύχια βγάζει η Ελένη, άμα συνειδητοποιήσει ότι της «πειράζουν» τον Γιάννη.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια υπερασπίστηκε τον Λάτσιο, όταν ο συνεργάτης και φίλος της Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε ότι ο κριτής Λάσιος πήρε με στραβό μάτι τον Γιώργο Γερολυμάτο και τον πετσοκόβει στους βαθμούς, όταν ο αοιδός είπε ότι είναι συνομήλικοι. Τι το ήθελε ο έρμος ο ευτυχής πατέρας να κάνει τέτοια πλακίτσα; Τον άκουσε η Ελένη και γυάλισε το μάτι της.

«Ε όχι ρε παιδιά ότι έχουν την ίδια ηλικία. Ούτε καν συνομήλικοι δεν είναι.... Έλεος» φώναξε η Ελένη και αναστεναγμός της δυσαρέσκειας έδωσε και πήρε. Ε μα να βάζουν χρόνια στον τέως; Βέβαια, ο Γερολυμάτος δεν είναι κανένας... τιτανοτεράστιος στην ηλικία που δυσαρεστήθηκε τόσο η Ελένη (λες και τον είπαν... Ακρόπολη), αλλά είπαμε... δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της για τον Γιάννη. Μάλιστα, συνέχισε αγανακτισμένη: «Έτσι, όπως πάμε στο τέλος θα είμαστε όλοι συνομήλικοι». Μόνο να μην πουν συνομήλικοι με Μητσοτάκη. Θα τη φάει την ξανθιά την μπούκλα!