Σβαρτσενέγκερ: το εξώγαμο έφερε το χωρισμό

17.05.2011
Μπορεί ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) και η επί 25 χρόνια σύζυγός του Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) να θεωρούσα το ζήτημα του χωρισμού τους προσωπικό και να μην ήθελαν να κάνουν περεταίρω σχόλια, όμως λογάριαζαν χωρίς τους "Los Angeles Times".

Μπορεί ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) και η επί 25 χρόνια σύζυγός του Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) να θεωρούσαν το ζήτημα του χωρισμού τους προσωπικό και να μην ήθελαν να κάνουν περεταίρω σχόλια, όμως λογάριαζαν χωρίς τους "Los Angeles Times".

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, ο 63χροος πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια είχε προ δεκαετίας αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου με μέλος του υπηρετικού προσωπικού του σπιτιού του.

Σε ανακοίνωσή του που ακολούθησε το δημοσίευμα, ο κινηματογραφικός "Εξολοθρευτής" τόνισε:

"Μετά την αποχώρησή μου από τη θέση του Κυβερνήτη, μίλησα στη γυναίκα μου για το εν λόγω περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα μια δεκαετία πριν. Καταλαβαίνω τα αισθήματα οργής και απογοήτευσης από τους φίλους και την οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και παίρνω την πλήρη ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα. Πρέπει να απολογηθώ και στη Μαρία και στα παιδιά και στην οικογένειά μου ολόκληρη. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη".

Ο 63χρονος ηθοποιός και πρώην Κυβερνήτης και η σύζυγός του ανακοίνωσαν το χωρισμό τους την περασμένη εβδομάδα, χωρίς να διευκρινίζουν αν θα πάρουν άμεσα διαζύγιο.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και 25 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά.

Το όνομα της γυναίκας που συνδέθηκε ερωτικά με τον πρώην Κυβερνήτη δεν αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα.

Πάρα ταύτα και πριν την "ομολογία" του Άρνι, η γυναίκα μίλησε ανώνυμα στους “Los Angeles Times” όπου αποκάλυψε πως εργαζόταν επί 20 χρόνια με την οικογένεια του Σβαρτσενέγκερ και πως αποσύρθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Μέχρι τότε, υποστήριζε πως το παιδί ήταν καρπό του γάμου της.

Κατερίνα Π.