Και επισήμως έγκυος η Κάρλα Μπρούνι

17.05.2011
Οι φήμες που ήθελαν την πρώτη κυρία της Γαλλίας να κυοφορεί το πρώτο της παιδί από τον Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy), επιβεβαιώθηκαν από τον πεθερό της, Παλ Σαρκοζί (Pal Sarkozy) σε συνέντευξη του στην πρώτη σε πωλήσεις γερμανική εφημερίδα "Bild".

Οι φήμες που ήθελαν την πρώτη κυρία της Γαλλίας να κυοφορεί το πρώτο της παιδί από τον Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy), επιβεβαιώθηκαν από τον πεθερό της, Παλ Σαρκοζί (Pal Sarkozy) σε συνέντευξη του στην πρώτη σε πωλήσεις γερμανική εφημερίδα "Bild".

Όπως αποκάλυψε ο μπαμπάς Παλ: "Κανείς δεν θέλει να μάθει το φύλο από πριν, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είναι κορίτσι και όμορφο σαν την Κάρλα". Το ιδιαίτερο γραφείο του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας δεν σχολίασε την δήλωση, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για προσωπικό θέμα, ενώ η ίδια η Μπρούνι υπήρξε μέχρι πρότινος ιδιαίτερα συγκρατημένη ως προς αυτό στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της.

Η σύμπτωση της εγκυμοσύνης με τις επικείμενες προεδρικές εκλογές της Γαλλίας είναι μια ευτυχής συγκυρία για τον Σαρκοζί, καθώς το μωρό αναμένεται να ανανεώσει την δημοτικότητα του που τον τελευταίο καιρό πέφτει από το κακό στο χειρότερο.

Οι πρώτες φήμες για την εγκυμοσύνη της 43χρονης Κάρλα, εμφανίστηκαν τον Απρίλιο, όταν δημοσίευμα του περιοδικού Closer ανέφερε ότι διένυε τον τρίτο μήνα της, αλλά το κρατούσε κρυφό καθώς η κατάσταση της θεωρείται "υψηλού κινδύνου" λόγω της ηλικίας της.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι φημολογίες συνέπεσαν με την γέννηση του πρώτου εγγονού της από τον γιό που είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της, ενώ παράλληλα διέρρεαν διάφορες πληροφορίες που την ήθελαν να κυοφορεί δίδυμα, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Ήδη πριν την επιβεβαίωση του πεθερού της, σε συνέντευξη της την Δευτέρα στη γαλλική τηλεόραση, η Μπρούνι είχε παραδεχτεί εμμέσως τα κουτσομπολιά:

"Ξέρω ότι αντιπαθείτε τις ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή, αλλά θέλω απλά να σας συγχαρώ", της είπε πλαγίως ο παρουσιαστής, Ζαν Πιέρ Περνό (Jean-Pierre Pernaud) κι εκείνη απάντησε: "Σας συγχαίρω, επίσης"!

Οι θαυμαστές του προεδρικού ζεύγους απογοητεύτηκαν από την ματαίωση της εμφάνισης τους στις Κάννες, η οποία ήταν προγραμματισμένη για να τιμήσει το σύντομο πέρασμα της Κάρλα Μπρούνι από την ταινία του Γούντι Άλλεν (Woody Allen) "Midnight in Paris", η οποία άνοιγε το φεστιβάλ.

Όπως είχε σχολιάσει η ίδια η Μπρούνι σε ραδιοφωνική συνέντευξη, προτίμησε να μείνει εκτός φεστιβάλ "για προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς λόγους".

Η κυρία Σαρκοζί κατάγεται από ιδιαίτερα ευκατάστατη οικογένεια του Τορίνο και είχε μια επιτυχημένη καριέρα μοντέλου πριν γίνει τραγουδίστρια και στιχουργός. Ενδιάμεσα, είχε απασχολήσει επανειλημμένως τον τύπο με τη θυελλώδη προσωπική της ζωή που περιλάμβανε συντρόφους όπως ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) και ο Έρικ Κλάπτον (Eric Clapton). Με τον Νικολά Σαρκοζί -που έχει τρεις γιους από τους δύο προηγούμενους γάμους του- είναι παντρεμένη από τις αρχές του 2008, ενώ έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση της.