Γερολυμάτος, ο τρόμος της καμαριέρας!

18.05.2011
Τι τραβάει και ο κλάδος της καμαριέρας. Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τον Στρος Καν και την καμαριέρα στη Νέα Υόρκη, ο κλάδος περνάει δύσκολες ώρες. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στις άλλες χώρες, αλλά εδώ στην Ελλάδα μιλάμε για το δράμα της καμαριέρας. Από τη μία, έχουν την Πετρούλα επί δύο

Τι τραβάει και ο κλάδος της καμαριέρας. Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τον Στρος Καν και την καμαριέρα στη Νέα Υόρκη, ο κλάδος περνάει δύσκολες ώρες. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στις άλλες χώρες, αλλά εδώ στην Ελλάδα μιλάμε για το δράμα της καμαριέρας. Από τη μία, έχουν την Πετρούλα επί δύο μέρες να βγαίνει στο δελτίο του Star ως καμαριέρα να μιλάει για το σκάνδαλο. Γιατί αν δεν έχουμε την άποψη και κυρίως την ανάλυση της Πετρούλας, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τh σοβαρότητα του θέματος. Και δεν βαδίζουμε και πουθενά ως λαός.

Από την άλλη, οι καμαριέρες έχουν τον Γιώργο Γερολυμάτο! Κι εδώ μιλάμε για τρόμο. Χειρότερο και από τον Στρος Καν. Ο Καζανόβας του Dancing πήγε στο Super Star και δήλωσε ότι είναι ο Στρος Καν της Ελλάδας. Τώρα με τον σάλο που έχει ξεσπάσει για τον 62χρονο ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ δεν ξέρω κατά πόσο είναι τιμητικό μία σύγκριση μαζί του στις ερωτικές επιδόσεις. Αλλά για το ασυγκράτητο αγόρι του Dancing είναι, αφού δήλωσε ευθαρσώς: «Είμαι 60 ετών και ο Στρος Καν της Ελλάδας»!

Σοκ και δέος από κάτω. Ειδικά, όταν ο αοιδός αποκάλυψε ότι η δική του η γυναίκα άμα μάθαινε κάτι ανάλογο, θα έβγαινε και θα έλεγε: «Έλα μωρέ δεν πειράζει. Απλά το παιδί έκανε παιγνίδι μίας βραδιάς». Πολύ large η Γερολυμάταινα.

Συμπέρασμα: Δεν φτάνει του Στρος το δράμα που βιώνει, συνειδητοποιεί από πάνω ότι παντρεύτηκε τη λάθος γυναίκα. Ο Πασχάλης (του στιγμιαίου λάθος) κάνει την ίδια διαπίστωση κι επιτέλους σηκώνει κεφάλι στο ζυγό της Αλίκης. Κι εννοείται ότι οι καμαριέρες ακόμη και αφίσα του Γερολυμάτου να δουν, θα τρέχουν να κρυφτούν. Έτσι, όπως μας τα λέει ο αοιδός, τούτος είναι ικανός να σε κουτουπώσει και από το εξώφυλλο του… Down Town!