Πόλεμος για το "Τόγκου"!

17.05.2011
Θα μελαγχολήσω κι υστέρα εγώ πώς θα συνεχίσω, αν η Τόγκου γίνει... Σατρατζέμη! Κι, όμως, μελαγχολώ στην ιδέα ότι η Τζο η Τόγκου μπορεί σύντομα να αλλάξει επίθετο κι άντε να δω πώς θα συνηθίσω να τη λέω με το πατρικό της

Θα μελαγχολήσω κι υστέρα εγώ πώς θα συνεχίσω, αν η Τόγκου γίνει... Σατρατζέμη! Κι, όμως, μελαγχολώ στην ιδέα ότι η Τζο η Τόγκου μπορεί σύντομα να αλλάξει επίθετο κι άντε να δω πώς θα συνηθίσω να τη λέω με το πατρικό της, που είναι να κάνεις φιόγκο τη γλώσσα σου. Και μεταξύ μας, είναι και λίγο... μπανάλ για καριέρα «Real housewife». Ευτυχώς, όμως, που σύντομα τελειώνουν οι «Νοικοκυρές» και δεν θα χρειαστεί ξανά να αναφερθώ στην Τζο την Τόγκου.

Γιατί, το Τζο η Σατρατζέμη δεν είναι τόσο γουστόζικο. Πάντως, για το «Τόγκου» έχει ξεκινήσει πόλεμος ανάμεσα στην Τζο και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τόγκο ο οποίος ζητά πίσω το επίθετο του. Δεν ξέρω, αν σε κοσμήματα και άλλα πράγματα μετά το χωρισμό τους ο πρώην φάνηκε large, αλλά το τιμημένο από την Τζο «Τόγκου» το ζητάει πίσω. Και δεν ξέρω, αν και στα επίθετα ισχύει... τα δώρα δεν επιστρέφονται!

Πάντως, είναι αποφασισμένος η πρώην του να σταματήσει να χρησιμοποιεί το επίθετο του και για του λόγου το αληθές, τής έστειλε εξώδικο. Για ποιο λόγο το κάνει (αν και μπορούμε να καταλάβουμε) και γιατί το κάνει τώρα κάποια χρόνια μετά το χωρισμό τους, δεν θέλει να το εξηγήσει, αφού αποφεύγει τη δημοσιότητα, ειδικά για τόσο προσωπικά θέματα. Αλλά ο «σίφουνας» Τζο Τόγκου που είναι τα μάλα εξοργισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις, είναι λαλίστατη.

Κι επειδή, καταλαβαίνει την αγωνία μας να μάθουμε λεπτομέρειες επ αυτού, δεν περιμένει να μας τα πει σε κάποιο επεισόδιο στο ριάλιτι. Η Espresso επικοινώνησε με τη «νοικοκυρά» κι εκείνη αποκάλυψε ότι θα απαντήσει επίσης με εξώδικο, εξηγώντας ότι αυτό το επίθετο το χρησιμοποιεί 14 χρόνια, με αυτό έκανε καριέρα και με αυτό τη γνώρισε ο κόσμος. Οπότε, δεν μπορεί τώρα ξαφνικά να το αλλάξει.

Και αναρωτιέται: «Τώρα τον ενοχλεί που χρησιμοποιώ το επίθετο του»; Έλα μου ντε, Τζο Τόγκου. Θεωρεί, δε, ότι τα αρνητικά σχόλια και κριτικές που ακούει η ίδια, ο πρώην νομίζει ότι προσβάλλουν το όνομά του. «Στην τελική, αν κάποιοι μιλούν αρνητικά για εμένα, δεν αναφέρονται στον Γιάννη Τόγκο, αλλά στην Τζο». Εμ. Ο Σάββας ο Πούμπουρας, ας πούμε, στην Τζο την Τόγκου αναφερόταν, όχι στους... Τόγκους γενικότερα!