Ένα κοριτσάκι για την Πέγκυ!

18.05.2011
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, οι οποίοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζουν την περίοδο της εγκυμοσύνης της αοιδού. Και περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του μωρού τους, που θα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, οι οποίοι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζουν την περίοδο της εγκυμοσύνης της αοιδού. Και περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του μωρού τους, που θα είναι κοριτσάκι! Όπως διαβάσαμε στην Espresso, η Πέγκυ την Τρίτη επισκέφτηκε το γυναικολόγο της και το υπερηχογράφημα έδειξε κοριτσάκι, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερη την ευτυχία της.

Αν και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δεν είχαν εκφράσει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στο φύλο. «Γερό να ναι και ο, τι να ναι» που λένε και στο χωριό μου. Ο πρώτος άνθρωπος που μοιράστηκαν τη χαρά τους δεν ήταν άλλος από τον κουμπάρο τους, Ηλία Ψινάκη που θα είναι και ο νονός της μικρής.

Μάλιστα, ο δαιμόνιος μάνατζερ, όπως διαβάσαμε, έχει κιόλας βρει το όνομα της, Ηλέκτρα το οποίο είχε αποφασίσει πριν καν μάθουν το φύλο του μωρού. Και φαίνεται ότι η επιλογή του βρίσκει σύμφωνους και τους γονείς. Η μικρή θα έρθει στον κόσμο τον Οκτώβριο και μέχρι τότε η Πέγκυ θα απέχει από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. Εξάλλου, η τελευταία της εμφάνιση ήταν στην πρεμιέρα του Greek Idol, όπου για πρώτη φορά επιβεβαίωσε και η ίδια την εγκυμοσύνη της.