Ολυμπίου: Ερωτευμένη με τον... αλά Χατζηγιάννη;

18.05.2011
Έχουν φουντώσει τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν την Δέσποινα Ολυμπίου να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού τραγουδιστή, Γιώργου Παπαδόπουλου. Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του Ciao,

Έχουν φουντώσει τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν την Δέσποινα Ολυμπίου να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού τραγουδιστή, Γιώργου Παπαδόπουλου. Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του Ciao, αν και κανείς από τους δύο δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό, άνθρωπος (πάντα θα υπάρχει ο σωστός ο «ρουφ») από το περιβάλλον τους αποκαλύπτει ότι Ολυμπίου και Παπαδόπουλος κάνουν στενή παρέα.

Οι συναντήσεις τους είναι πολλές και πια σε καθημερινή βάση, αν και αποφεύγουν συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις ή τις επισκέψεις σε μέρη που ξέρουν ότι μπορούν να τους «συλλάβουν». Βλέπεις, θέλουν να είναι διακριτικοί και ο, τι συμβαίνει μεταξύ τους να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες οι δύο αοιδοί βρέθηκαν σε εκδήλωση στο Badminton και τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν μόλις τους είδαν να κάθονται μαζί. Τα χαμόγελα αμηχανίας που χάρισαν, έκαναν πολλούς να μυριστούν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ, που ούτως ή άλλως θα επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί σύντομα.

Ωστόσο, στην όλη ιστορία αλλού είναι το αστείο του πράγματος. Ο Παπαδόπουλος, που είναι επίσης Κύπριος, κυρίως στα πρώτα του δισκογραφικά βήματα, ήταν γνωστός ως... wanna be Χατζηγιάννης! Βλέπεις, η ομοιότητα στη φωνή του με τον Μιχάλη είναι εκπληκτική και στο ξεκίνημα του δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε αν τραγουδά εκείνος ή ο συμπατριώτης του. Βέβαια, τότε ο Παπαδόπουλος φανερά ενοχλημένος εξηγούσε ότι δεν μιμείται τον συνάδελφο του, αλλά τι να το κάνεις; Η ρετσινιά του είχε κολλήσει.

Και φαντάζεσαι εσύ τώρα τι θα πουν σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι βγαίνει με την πρώην του Χατζηγιάννη. Ή ότι η Ολυμπίου (γιατί υπάρχει και αυτή η σκοπιά) βγαίνει με τον πάλαι ποτέ... wanna be Χατζηγιάννη! Εγώ, επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα πω μόνο ότι η ζωή τελικά έχει πολλή πλάκα!