Ο σκύλος της Τζεν, ιδιοκτήτης ακινήτου

18.05.2011
Λίγες εβδομάδες πριν την υπογραφή του συμβολαίου για την αγορά του ρετιρέ πολυτελείας στη Νέα Υόρκη στο όνομα του σκύλου της, το άτυχο κατοικίδιο της ελληνοαμερικανίδας σταρ μας άφησε χρόνους.

Λίγες εβδομάδες πριν την υπογραφή του συμβολαίου για την αγορά του ρετιρέ πολυτελείας στη Νέα Υόρκη στο όνομα του... σκύλου της, το άτυχο κατοικίδιο της ελληνοαμερικανίδας σταρ μας άφησε χρόνους.

Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν εντελώς ξετρελαμένη με το ουαλέζικο κόργκι-τεριέ, ονόματι Νόρμαν, το οποίο τη συντρόφευσε σε μερικές από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της. Το ζωάκι που έφτασε στην προχωρημένη ηλικία των 15 ετών, είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πλατό.

"Πέθανε πριν μερικές εβδομάδες. Ήταν μεγάλο σκυλί και ήταν η ώρα του", επιβεβαίωσε στο περιοδικό People, η εκπρόσωπος της 42χρονης ηθοποιού. Η πρώην πρωταγωνίστρια των "Friends" έκανε συχνές αναφορές στον Νόρμαν, περιγράφοντας τον ως ένα ήσυχο σκυλάκι που του άρεσε να ξαπλώνει στα πόδια της.

"Είναι ο γιόκας μου. Ο Νόρμαν έρχεται μαζί μου στα γυρίσματα – Πρέπει να τον παίρνω μαζί μου", είχε πει η ίδια τον Φεβρουάριο.

Στην αρχή του χρόνου, το ζωάκι είχε εμφανιστεί μαζί της στην σατυρική εκπομπή Chelsea Lately ενθουσιάζοντας κοινό και τηλεθατές. Όμως, όταν η Άνιστον προσπάθησε να το πείσει να κάτσει, εκείνο αρνιόταν κι έτσι η ηθοποιός το δικαιολόγησε: "Είναι 15 χρόνων – απλά δεν ενδιαφέρεται πια".

Η Τζένιφερ θεωρούσε τον Νόρμαν μέλος της οικογένειας της και συχνά του απευθυνόταν με το υποκοριστικό Νόρμι, ή Νορμ: "Ακόμη και ως κουτάβι ήταν μεγάλη μορφή. Είναι ένας άνθρωπος με στολή σκύλου", είχε πει η ίδια.

Όταν ήταν μωρό, το 1998, ο Νόρμαν είχε περάσει μια περιπέτεια καθώς είχε εξαφανιστεί για δύο μέρες, αλλά μετά εμφανίστηκε σώος και αβλαβής σε ένα κέντρο περίθαλψης για σκύλους. Υπήρξε μέλος της οικογένειας όσο η Άνιστον ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ και της πρόσφερε μεγάλη στήριξη κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της το 2005.

Η Τζεν έχει άλλον έναν σκύλο, ένα λευκό γερμανικό τσοπανόσκυλο, την Ντόλι. Αυτή την εποχή, η πρωταγωνίστρια του Break Up, κάνει μια καινούργια αρχή και σύντομα πρόκειται να μετακομίσει από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη για να μείνει στο καινούργιο της διαμέρισμα στο συγκρότημα του Γουέστ Βίλατζ, όπου έχει αγοράσει άλλα δύο διαμερίσματα συνολικής αξίας 5,9 εκατ. δολαρίων.

Ως φόρο τιμής στον πιστό της σύντροφο έκανε αυτές τις αγορές στο όνομα του ιδρύματος "Η Φωλιά του Νόρμαν".

Εντωμεταξύ, ο πατέρας της Τζένιφερ δήλωσε πρόσφατα ότι πιστεύει πως η λύση στα αισθηματικά προβλήματα της κόρης του είναι ένας καλός Έλληνας. Ο κύριος Άνιστον, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Γιάννης Αναστασάκης: "Οι Έλληνες είναι πιο σέξι και γίνονται καλύτεροι σύντροφοι", είπε στο περιοδικό People.

Κι όταν τον ρώτησαν αν θα του άρεσε να δει την Τζεν να ταχτοποιείται με έναν Έλληνα, η απάντηση του ήταν: "Ναι, θα χαιρόμουν πολύ γι' αυτό", αλλά μετά διευκρίνισε ότι θα έπρεπε να είναι ένας "καλός Έλληνας".