Η γυναίκα που ξελόγιασε τον Άρνι

19.05.2011
Και όπως ήταν φυσικό, τα "φανερώματα" για τις πομπές του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια δεν σταμάτησαν στο γεγονός της ύπαρξης απλά ενός νόθου παιδιού.


Και όπως ήταν φυσικό, τα "φανερώματα" για τις πομπές του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια δεν σταμάτησαν στο γεγονός της ύπαρξης απλά ενός νόθου παιδιού.

Όπως μάθαμε ξαφνικά πριν από μία εβδομάδα ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) και η επί 25 χρόνια σύζυγός του, Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) χώρισαν χωρίς να αναφέρουν κάποιον συγκεκριμένο λόγο.

Δεν πέρασαν λίγες μέρες, όμως, και έπεσε η… βόμβα: ο Άρνι, όχι μόνο είχε εξωσυζυγική σχέση με μια γυναίκα που εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας, αλλά δεν "πρόσεξε", την κατέστησε έγκυο (!) και ο εξώγαμος γιος του ήρθε στον κόσμο πέντε μέρες αφού η Σράιβερ γέννησε τον δεύτερο -νόμιμο- γιο του Σβαρτς.

Τώρα λοιπόν, και ενώ τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, έχουν ξεχυθεί προσπαθώντας να μάθουν τα πάντα, προκύπτουν νέες λεπτομέρειες και φυσικά φωτογραφίες.

Η Μίλντρεντ Μπαένα (Mildred Baena) είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικιακή βοηθός που γέννησε το νόθο παιδί του διάσημου 63χρονου ηθοποιού, η οποία μάλιστα πέρασε όλη την εγκυμοσύνη της μέσα στο σπίτι του!

Το παιδί πιστεύεται ότι γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1997, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο μικρός γιος της οικογένειας, Κρίστοφερ (Christopher) γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου.

Άρα, δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κανείς ότι οι δύο γυναίκες –και οι κοιλιές τους- συναντούσαν πολύ συχνά η μία στην άλλη μέσα στους διαδρόμους του σπιτιού.

Στο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού, που δημοσιεύει σήμερα το ΤΜΖ, ως πατέρας αναφέρεται ο τότε σύζυγος της Μίλντρεντ, Ροτζέλιο Μπαένα (Rogelio Baena). Όμως, το γεγονός ότι στα μετέπειτα χαρτιά του διαζυγίου αναφέρεται ότι "δεν έχουν παιδιά", δεν αποκλείεται να σημαίνει ότι ο σύζυγος είχε ανακαλύψει στο μεταξύ ότι η Πατρίτσια, την είχε κάνει τη… στραβή.

Ο Άρνι δεν πρέπει να έμαθε για το παιδί παρά όταν εκείνο ήταν νήπιο, και σύμφωνα με πηγές, ήταν αρκετά γενναιόδωρος μετά. Τώρα βέβαια, το γιατί η 50χρονη γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει σήμερα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία –που έχει, όμως, την εξήγησή της.

Οι πληροφορίες θέλουν τη γεννημένη στη Γουατεμάλα, Μπαένα, να έχει "βάλει στο μάτι" το αφεντικό της πολύ καιρό πριν τελικά εκείνος υποκύψει στα θέλγητρά της. Η γυναίκα που ως φαίνεται ήταν επί 20 χρόνια υπεύθυνη για την καθαριότητα του σπιτιού των Σβαρτσενέγκερ, δεν κοιμόταν εκεί το βράδυ, γεγονός που υποδηλώνει ότι το "κακό" γινόταν ή μέρα μεσημέρι στο σπίτι, ή το βράδυ αλλού, και… επί τούτου!

Τον Ιανουάριο, λοιπόν, η Μίλντρεντ έχασε τη δουλειά της και πραγματοποίησε την απειλή της. "Αν με διώξετε, θα μιλήσω", είχε πει, και το έκανε, έξαλλη, όπως φημολογείται από τη στάση του πατέρα του 14χρονου –σήμερα- γιου της.

Τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορία….

Η Μπαένα ζει σήμερα με τα τέσσερα παιδιά της και τον τωρινό σύντροφό της, Άλεξ, σε ένα τεσσάρι, που σύμφωνα με τους γείτονες της αγόρασε ο Σβαρτσενέγκερ, στο Μπέικερσφιλντ.

Στη άλλη άκρη αυτής τις υπόθεσης, βέβαια, βρίσκεται η απατημένη σύζυγος, η οποία είχε αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στον αγαπημένο της σύζυγο επί ένα τέταρτο του αιώνα.

"Είναι μια πολύ οδυνηρή στιγμή", ανέφερε σε χθεσινή της δήλωση η 55χρονη γόνος της οικογένειας Κένεντι, η οποία σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media σκέφτεται να προσλάβει έναν κορυφαίο δικηγόρο διαζυγίων. Σύμφωνα με άλλες πηγές, και ενώ η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμη πως θα κινηθεί, η Λόρα Βάσερ (Laura Wasser) -η οποία θεωρείται μία απο τις πιο... αποελεσματικές δικηγόρους στο είδος της, έχει ήδη αναλάβει δράση.

Ούτε και για τα παιδιά του πρώην κυβερνήτη είναι εύκολη περίοδος αυτή και η χθεσινή ακραία κίνηση του 17χρονου Πάτρικ, ο οποίος άλλαξε το επίθετό του από "Σβαρτσενέγκερ" σε "Σράιβερ", στη σελίδα του στο Twitter, το αποδεικνύει περίτρανα.

Κατά τα άλλα, η Μαρία Σράιβερ, εμφανίστηκε απαστράπτουσα στην τελευταία εορταστική εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) μαζί με άλλους διάσημους, χωρίς όμως να κάνει το παραμικρό σχόλιο για το φλέγον θέμα.

Ζωή Κίττα