Γκρεμίδι το σπίτι των Μπραντζελίνα

20.05.2011
Αυτές τις μέρες το διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ βρίσκεται στις Κάννες μοιράζοντας χαμόγελα, πόζες και σχόλια στις ορδές των φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφων και θαυμαστών που τους καταδιώκουν σε κάθε τους βήμα. Όμως, το μυαλό τους, κάθε άλλο παρά ήσυχο είναι…

Αυτές τις μέρες το διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ βρίσκεται στις Κάννες μοιράζοντας χαμόγελα, πόζες και σχόλια στη μεγάλη οθόνη στις ορδές των φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφων και θαυμαστών που τους καταδιώκουν σε κάθε τους βήμα. Όμως, το μυαλό τους, κάθε άλλο παρά ήσυχο είναι…

Όπως διαβάζουμε στο βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Cover Media, το σπίτι του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) στη Νότια Γαλλία έχει σχεδόν… γκρεμιστεί.

Είναι γνωστό πως οι Μπραντζελίνα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό τις διαδικασίες ανακαίνισης του Σατό Μιραβάλ (Chateau Miraval), ενώ ο ίδιος ο 47χρονος ηθοποιός έχει αναλάβει μεγάλο κομμάτι της αρχιτεκτονικής επιμέλειας.

Λέγεται ότι το κόστος για να "φρεσκαριστεί" το σπίτι που το ζευγάρι αγόρασε το 2008 έναντι $70 εκατομμυρίων (€49 εκατομμύρια) θα ξεπεράσει τις £20 εκατομμύρια (σχεδόν €23 εκατομμύρια).

Ο προγραμματισμός για τις εργασίες έχει γίνει προ πολλού αλλά μάλλον κάπου… σκαλώνει το θέμα, το οποίο σίγουρα ξεκίνησε στραβά, με το ζεύγος να αντιμετωπίζει ήδη τα δικαστήρια.

Θυμίζουμε ότι μια γραμματέας που εργαζόταν στον πύργο από πριν περάσει στην ιδιοκτησία του Πιτ και της Τζολί, απολύθηκε και τώρα στρέφεται εναντίον τους, κάνοντας μήνυση για "αδικαιολόγητη απόρριψη".

Στα του χτισίματος πάντως, οι Μπραντζελίνα χρειάστηκε να πάρουν μια ειδική άδεια για την ανακαίνιση καθώς το οίκημα είναι χαρακτηρισμένο ως "ιστορικό μνημείο" και δεν αποκλείεται, εκεί να κρύβεται και ο λόγος της σοβαρής καθυστέρησης των εργασιών.

"Το σπίτι είναι τελείως διαλυμένο και τίποτα δεν είναι έτοιμο ακόμη", αναφέρουν πηγές του περιοδικού "Life&Style", τονίζοντας την ενεργή συμμετοχή του Μπραντ σε όλες τις διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές εργασίες.

Σύμφωνα με τις φήμες, οι διάσημοι πολύτεκνοι γονείς μπήκαν σε αυτή την πολυδάπανη και –όπως προκύπτει- ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία με σκοπό να μετακομίσουν μόνιμα εκεί μαζί με τα έξι παιδιά τους. Είδωμεν…

Ζωή Κίττα