Επιτέλους μια νίκη για τη Λίντσεϊ Λόχαν

20.05.2011
Και ύστερα από αλλεπάλληλα "χτυπήματα" που τη θέλουν να πηγαινοέρχεται διαρκώς στα δικαστήρια, τη φυλακή και τα κέντρα αποτοξίνωσης, η 24χρονη ηθοποιός έχει κάτι που την κάνει να χαμογελάσει.


Και ύστερα από αλλεπάλληλα "χτυπήματα" που τη θέλουν να πηγαινοέρχεται διαρκώς στα δικαστήρια, τη φυλακή και τα κέντρα αποτοξίνωσης, η 24χρονη ηθοποιός έχει κάτι που την κάνει να χαμογελάσει.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) κέρδισε τα περιοριστικά μέτρα που είχε ζητήσει πρόσφατα, εναντίον ενός νεαρού άντρα που την καταδίωκε επικίνδυνα.

Το όνομα του υπόπτου είναι Ντέιβιντ Κόκορνταν (David Cocordan) και φαίνεται ότι η εμμονή του με τη Λίντσεϊ ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια του φυσιολογικού, κάνοντάς τη να ανησυχήσει πολύ και να ζητήσει –και επίσημα- βοήθεια.

Φαίνεται ότι ο Κόκορνταν είχε στείλει στη Λόχαν περισσότερα από 100 γραπτά μηνύματα, μερικά των οποίων οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι σκόπευε μέχρι και να της επιτεθεί σεξουαλικά.

Επίσης, ανησυχητική ήταν και η παραποίηση δημοσιευμάτων, τα οποία ο Κόκορνταν είχε αλλάξει με τέτοιον τρόπο ώστε διαβάζοντάς τα κανείς να συμπεραίνει ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι, ενώ εκείνος της έστελνε διαρκώς δώρα και την ακολουθούσε σε δημόσιες εμφανίσεις.

Η ενοχλητική "παρακολούθηση" ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όμως η ένταση της παρουσίας του τον τελευταίο μήνα, καθώς και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που παρουσιαζόταν πιο "πιεστικό", έκαναν τη Λίντσεϊ να φτάσει στα άκρα.

Δεδομένων των στοιχείων, λοιπόν, το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινά περιοριστικά μέτρα, όπου ο "κατηγορούμενος" οφείλει να μην έχει καμία επαφή με την ηθοποιό, γιατί αλλιώς θα έρθει αντιμέτωπος με το "μακρύ χέρι του νόμου".

Σύμφωνα με το Τμήμα Απειλών του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες όπου έγινε η καταγγελία, ο Κόκορνταν έχει σαφή ψυχολογικά προβλήματα, κάνοντας λόγο για σχιζοφρένεια ενώ όπως αποκαλύφθηκε, αυτό τον καιρό, δεν παίρνει τα φάρμακά του.

Κατά τα άλλα, στην τελευταία δίκη της, όπου κατηγορούνταν για κλοπή ενός πανάκριβου κολιέ, η Λίντσεϊ καταδικάστηκε σε 120 μέρες φυλάκιση για παραβίαση της αναστολής της ενώ ταυτόχρονα της επιβλήθηκαν 100 ώρες κοινωνικής εργασίας στο νεκροτομείο (!) του Λος Άντζελες και σε ένα κέντρο γυναικών.

Αυτό που ακόμη εκκρεμεί, είναι μια απόφαση σχετικά με το αν θα εκτίσει την ποινή σε κατ' οίκον κράτηση, ή θα ξαναπεράσει της φυλακής τα σίδερα…

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε το τρέιλερ της ταινίας "Δίδυμοι Μπελάδες" του 1998, με τη Λίντσεϊ Λόχαν στο πρώτο (και διπλό) ρόλο της καριέρας της. Δίπλα της ο Ντένις Κουέιντ (Dennis Quaid) και η Νατάσα Ρίτσαρντσον (Natasha Richarson).

Ζωή Κίττα