Ο Καζάκος αφήνει το σανίδι & πιάνει το μικρόφωνο

20.05.2011
Μέχρι τώρα μπορεί να ήξερες ότι ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ηθοποιός όμως επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει αποφάσισε να αλλάξει πορεία

Μέχρι τώρα μπορεί να ήξερες ότι ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ηθοποιός όμως επειδή οι καιροί έχουν αλλάξει αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να το γυρίσει στο τραγούδι μπας και δει προκοπή:, ενώ μιλάει με μεγάλη περηφάνια το νέο του δίσκο: "Τα περισσότερα τραγούδια μου απ΄αυτόν τον δίσκο, έχουν επηρεαστεί από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας και βγάζουν μια οργή. Επίσης υπάρχουν ερωτικά κομμάτια και χαρούμενα. Είναι ένας δίσκος που όποιος τον ακούσει θα καταλάβει ποιος είμαι", λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso. Ειδικά αν αναρωτιόσουν ποιος είναι ο Καζάκος, τότε δεν έχεις παρά να ακούσεις τη δισκογραφική του δουλειά και να καταλάβεις.

Και ποιο είναι το τραγούδι εκείνο που αγαπάει από τη δισκογραφική του δουλειά; Το ντουέτο "Τύψεις" που ερμηνεύει με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα- αφού μια μικρή βοήθεια από τους "παλιούς" είναι απαραίτητη- και τον Δημήτρη Σταρόβα στην κιθάρα.

Καλή αρχή λοιπόν στη νέα του σταδιοδρομία!

Ελένη Αναστασάκη