Παναγιωτοπούλου: "Στα 18 ερωτεύτηκα έναν 62χρονο άνδρα"!

09.06.2011
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία για πρώτη φορά αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να έγραψε ιστορία με το ρόλο της στο "Dolce vita"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία για πρώτη φορά αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να έγραψε ιστορία με το ρόλο της στο "Dolce vita" όπου ερωτεύεται τον κατά πολύ νεότερό της φίλο της κόρης της, όμως, στην πραγματικότητα ένιωθε έλξη για άντρες πολύ μεγαλύτερους από εκείνη.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο γυμνάσιο ήταν ερωτευμένη με έναν καθηγητή της που έγινε και ο μέντοράς της. "Είχαμε πλατωνική σχέση" λέει χαρακτηριστικά, ενώ η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στο καπάκι, όταν παραδέχεται ότι στα 18 της χρόνια ερωτεύτηκε έναν 62χρονο άνδρα. «Είχαμε κανονική σχέση για τρία ολόκληρα χρόνια! Φυσικά, οι γονείς μου δεν ήξεραν τίποτα". Η σχέση αυτή τελείωσε και μετά γνώρισε τον άντρα της, με τον οποίο δεν έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά όπως λέει: "Είναι πάντα πολύ προστατευτικός μαζί μου».

Πηγή People