Γερμανού: "O Τζάνης δεν ήταν ο τέλειος έρωτας"

24.06.2011
Η Ναταλία Γερμανού και ο Θάνος Τζάνης μια φορά και έναν καιρό ήταν ζευγάρι. Όπως όλα τα ωραία έτσι και αυτή η σχέση τελείωσε.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Θάνος Τζάνης μια φορά και έναν καιρό ήταν ζευγάρι. Όπως όλα τα ωραία έτσι και αυτή η σχέση τελείωσε. Το θέμα όμως είναι ότι όταν περνάει ο καιρός και ο καθένας κάνει τον απολογισμό του -και μάλιστα on camera- ένας νέος κύκλος ξεκινά: "Ο Θάνος Τζάνης δεν ήταν ο τέλειος έρωτας για μένα", δήλωσε το Ναταλάκι μες την καλή χαρά!

Έτσι λοιπόν, και μιας και έχει πλέον ξεθωριάσει στη μνήμη της ο δεσμός της με το νεαρό τραγουδιστή, εύλογα ο ρεπόρτερ του Star αναρωτήθηκε πώς νιώθει γι’ αυτή τη δήλωση ο Θάνος.

"Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να λέει αυτό που σκέφτεται και αυτό που νιώθει. Εγώ ένα πράγμα έχω να πω: Το τέλειο δεν έχει εξέλιξη και εγώ συνέχεια αισθάνομαι πως εξελίσσομαι. Οπότε μάλλον γι’ αυτό το είπε", είπε χαμογελώντας ο αοιδός.

Από τα λεγόμενα του Θάνου, φαίνεται ότι η παρουσιάστρια δεν τον άφηνε να εξελιχθεί, οπότε είναι μια χαρά που δεν είναι τέλειος για εκείνη!

Έτσι λοιπόν, τα σχόλια και οι δηλώσεις έστηναν χορό, ο εταίρος πρώην της Ναταλίας, Θάνος Καλλίρης έτρεξε να υπερασπιστεί την πάλαι ποτέ καλή του: "Η Ναταλία δεν έχει λόγο να μην αφήνει κάποιον να εξελιχθεί. Εκείνη θέλει ο σύντροφος που έχει δίπλα της να λάμπει". Και τα συμπεράσματα δικά σου, αφού η τελειότητα είναι κάτι τελείως υποκειμενικό!

Ελένη Αναστασάκη