Χωρισμός "βόμβα" για Παπαρίζου - Μαυρίδη!

27.06.2011
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι η Έλενα Παπαρίζου χώρισε με τον Τόνι Μαυρίδη. Ωστόσο, όπως φαίνεται τούτη είναι και αληθινή και οριστική. Σύμφωνα, με πληροφορίες του Star το διάσημο ζευγάρι εδώ και δυόμιση μήνες ζει χωριστά, αλλά προσπαθεί να το κρατήσει ως επτασφράγιστο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι η Έλενα Παπαρίζου χώρισε με τον Τόνι Μαυρίδη. Ωστόσο, όπως φαίνεται τούτη είναι και αληθινή και οριστική. Σύμφωνα, με πληροφορίες του Star το διάσημο ζευγάρι εδώ και δυόμιση μήνες ζει χωριστά, αλλά προσπαθεί να το κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό. Για ποιο λόγο χώρισε μετά από 12 χρόνια, δεν γνωρίζουμε.

Εξάλλου, δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο αδελφός της Έλενας φερόταν να διέψευδε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, κατηγορηματικά τις φήμες περί χωρισμού. Όπως δεν έχει περάσει πολύς καιρός και από την τελευταία της εμφάνιση στον Πέτρο Κωστόπουλο, όπου μιλούσε για τη σχέση της με τον Τόνι και δεν φαινόταν ότι υπήρχε πρόβλημα.

Πάντως, ο Μαυρίδης έχει κάνει κάποιες σόλο εμφανίσεις, πότε στην πρεμιέρα του Sakis Ρουβά στο «Thalassa» και πότε στον Πάνο Κιάμο (η Παπαρίζου βρισκόταν στη Σουηδία) κι έτσι δεν άργησαν να φουντώσουν ξανά οι φήμες περί χωρισμού. Που όπως αποδεικνύεται, σύμφωνα με το Star είναι αληθινές. Η Έλενα εξακολουθεί να βρίσκεται στη Σουηδία και για το λόγο αυτό δεν παραβρέθηκε στα βραβεία του MAD, όπως έκανε κάθε χρόνο κι έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Τόνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, Παπαρίζου και Μαυρίδης έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας. Μάλιστα, την Τρίτη θα πάνε σε μεσιτικό γραφείο γα το σπίτι τους στη Γλυφάδα. Η Έλενα γνώρισε τον Τόνι όταν ήταν 18 χρονών, ενώ εκείνος τη στήριζε και τη βοηθούσε στην καριέρα της, αφού ήταν και ο μάνατζέρ της. Πάντως, παρόλο που ακούγαμε κατά καιρούς ότι χωρίζουν ή ότι η σχέση τους περνάει κρίση, η είδηση του οριστικού χωρισμού ήταν ένα σοκ, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου.