Άνιστον: "Πώς ξεπέρασα τον χωρισμό από τον Μπραντ"

07.07.2011
Μπορεί να πέρασαν έξι χρόνια από το διαζύγιό της και η ίδια να φαίνεται τρισευτυχισμένη στο πλευρό του τελευταίου της αμόρε η 42χρονη ηθοποιός αλλά ακόμη το… συζητάει!


Μπορεί να πέρασαν έξι χρόνια από το διαζύγιό της και η ίδια να φαίνεται τρισευτυχισμένη στο πλευρό του τελευταίου της αμόρε η 42χρονη ηθοποιός αλλά ακόμη το… συζητάει!

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), η οποία ψηφίστηκε ως "Κουκλάρα της δεκαετίας" στα "Guys Choice Awards 2011", έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή "Inside The Actor's Studio" όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τη βοήθησε να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Η Τζεν και ο Μπραντ γνωρίστηκαν από "προξενιό" που είχαν στήσει οι ατζέντηδές τους την άνοιξη του 1998. Παρά το αμήχανο του ξεκινήματος, φαίνεται ότι το γλυκό "έδεσε" και οι δύο σταρ παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου 2000.

Το ζευγάρι έζησε αγαπημένο για πέντε χρόνια μέχρι τον Αύγουστο του 2005, όταν κατατέθηκαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους που τελικά επισημοποιήθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου, ανάμεσα σε όργιο φημών που ήθελε τη σχέση του Πιτ με την εδώ και έξι χρόνια σύντροφό του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) να μετράει ήδη αρκετούς μήνες ζωής.

Εν πάση περιπτώσει, η Τζένιφερ γύρισε πίσω τον χρόνο και παραδέχτηκε ότι πήρε μεγάλη δύναμη για να αντιμετωπίσει τον δύσκολο καιρό του χωρισμού μέσα από τα γυρίσματα της ταινίας "Τα χαλάσαμε" που εξελισσόταν εκείνη την εποχή. (Θυμηθείτε το τρέιλερ της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί).

"Ήταν μια όμορφη ιστορία για ένα ζευγάρι που χώριζε και εγώ είχα ιδίαν εμπειρία εκείνη την εποχή. Ειλικρινά ένιωσα ότι ήταν ένας υπέροχος τρόπος να ξορκίσω λίγο από το κακό", ισχυρίστηκε η Άνιστον.

"Το απόλαυσα πραγματικά, παρά το ότι περισσότεροι θα περίμεναν το αντίθετο. Ακόμη και οι παραγωγοί στην αρχή ήταν διστακτικοί, λόγω του θέματος να μου ζητήσουν να κάνω την ταινία, αλλά εγώ είπα: 'Γιατί όχι; Ας γυρίσουμε σελίδα. Ας προχωρήσουμε παρακάτω'", συμπλήρωσε η Τζένιφερ, μη σχολιάζοντας όμως κάτι σχετικά με τη σχέση που δημιούργησε με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, Βινς Βον (Vince Vaughn).

Από τότε το όνομά της συνδέθηκε με ουκ ολίγους άντρες –κυρίως συναδέλφους της- λίγους επίσημα (Τζον Μάγιερ και Πολ Σκάλφερ) και άλλους ανεπίσημα (Τζέραρντ Μπάτλερ, Μπράντλεϊ Κούπερ).

Εδώ και λίγο καιρό πάντως, η Τζένιφερ φαίνεται να έχει βρει τη γαλήνη στο πλευρό του ηθοποιού και σεναριογράφου Τζάστιν Θερού (Justin Theroux). Για χάρη του μάλιστα λέγεται ότι γύρισε την πλάτη στο Χόλιγουντ, παίρνοντας "άδεια" ενός χρόνου από τις υποχρεώσεις της ώστε να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή.

Ζωή Κίττα