Αρραβωνιάστηκε η Κάρεϊ Μάλιγκαν

26.07.2011
Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο “Cover Media” η 26χρονη ταλαντούχα βρετανή ηθοποιός είπε το “Ναι”.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο “Cover Media” η 26χρονη ταλαντούχα βρετανή ηθοποιός είπε το “Ναι”.

Μπορεί ο δεσμός της Κάρεϊ Μάλιγκαν (Carey Mulligan) και του Μάρκους Μάμφορντ (Marcus Mumford) να μετρά μόνο πέντε μήνες, αλλά οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι που θέλουν να ενώσουν και τυπικά τις ζωές τους.

Ο 24χρονος βρετανός τραγουδιστής λέγεται ότι έκανε πρόταση στην αγαπημένη του το περασμένο σαββατοκύριακο στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου έμεναν στο Σόμερσετ.

Για του λόγου το αληθές, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η νεαρή ηθοποιός καμάρωνε δείχνοντας το δαχτυλίδι της σε όλους.

“Η Κάρεϊ έμοιαζε τρισευτυχισμένη. Φορούσε το πανέμορφο δαχτυλίδι της και δεν της ένοιαζε ποιος το έβλεπε”, μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας “The Sun”, προσθέτοντας ότι οι δύο νέοι δεν “ξεκολλούσαν” ο ένας από τον άλλο ούτε στιγμή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος του Μάρκους, “Mumford & Sons”, στο Νάλβιλ του Τενεσί. Η Κάρεϊ είχε μόλις χωρίσει από τον Σία ΛαΜπουφ (Shia LaBeouf) και οι εξελίξεις από εκεί και πέρα ήταν ραγδαίες. Με το καλό...

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί μπορείται να πάρετε μια γεύση από το οικογενειακό συγκρότημα των Μάμφορντ με το τραγούδι “Little Lion Man”.

Ζωή Κίττα