Summer report

03.08.2011
Παραβρεθήκαμε σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις στη Μύκονο και περάσαμε μια αξέχαστη ροκ βραδιά στο ΟΑΚΑ ακούγοντας τους Bon Jovi.

Στο κατάστημα Ilias Lalaounis στη Μύκονο παρουσιάστηκε το βιβλίο του Τζέφρι Σάιγκερ «Μυστήριο στην Πάτμο» («Prey on Patmos»). Πρόκειται για το τρίτο βιβλίο του συγγραφέα, το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδοσεις Αικατερίνη Λαλαούνη. Είχαν προηγηθεί τα «Μυστήριο στη Μύκονο» και «Μυστήριο στην Αθήνα». Κάθε βιβλίο αποτελεί μια αυτοτελή ιστορία και περιγράφει αστυνομικές περιπέτειες με φόντο την Ελλάδα.

Οπως τόνισε η Αικατερίνη Λαλαούνη, ο Τζέφρι Σάιγκερ είναι ένας μεγάλος υποστηρικτής της χώρας μας, όχι μόνο γιατί τα βιβλία του διαδραματίζονται στον ελληνικό χώρο, αλλά και γιατί μέσα από το blog όπου γράφει στο διαδίκτυο φροντίζει πάντα να προβάλλει την πραγματική εικόνα της Ελλάδας, αντικρούοντας πολλές φορές μέσα από τα κείμενά του τις άδικες επιθέσεις που δέχεται η χώρα μας στο εξωτερικό.

Ο απόηχος της συναυλίας των Bon Jovi είναι ακόμη έντονος. Οι 65.000 θεατές που παραβρέθηκαν στο ΟΑΚΑ είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες της αξέχαστης και άκρως επιτυχημένης ροκ βραδιάς, η οποία είχε μεγάλο χορηγό την Cosmote.

Ξεχωριστή ήταν και η εμφάνιση των Brothers in Plugs, που κέρδισαν τον διαγωνισμό του jumping fish και άνοιξαν τη συναυλία.

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ
[email protected]