Μόδα στη Μύκονο

03.08.2011
Σέ ενα μεγάλο πάρτι μόδας στη μπουτίκ του, Zilly, στη Μύκονο, μας προσκάλεσε ο επιχειρηματίας Αρης Ρακάς.

Σέ ενα μεγάλο πάρτι μόδας στη μπουτίκ του, Zilly, στη Μύκονο, μας προσκάλεσε ο επιχειρηματίας Αρης Ρακάς. Για μία εβδομάδα, λοιπόν, το Zilly μετατράπηκε σε κατάστημα Marc by Marc Jacobs διαθέτοντας μόνο τις συλλογές της φίρμας.

Η ομάδα της Marc Jacobs Europe βοήθησε στο στήσιμο του ιδιαίτερου αυτού pop-up store, όπου εκτός από την καλοκαιρινή συλλογή όλοι ενθουσιάστηκαν με τα special items, μοναδικά δηλαδή κομμάτια, τα οποία φιλοξένησε αποκλειστικά το κατάστημα της Μυκόνου. Οι υπεύθυνοι παρουσίασαν ως έκπληξη ένα τμήμα της νεοαφιχθείσας χειμερινής κολεξιόν Marc by Marc Jacobs, που επίσης έγινε ανάρπαστη.

Συναντήσαμε κυρίως νεαρά και μοδάτα κορίτσια που αγαπούν τις trendy φίρμες της εταιρείας Ρακά. Ο οικοδεσπότης ήταν στην είσοδο και υποδεχόταν με ένα πλατύ χαμόγελο τους καλεσμένους του. Ο Αρης Ρακάς αποτελεί την τρίτη γενιά της οικογένειας, η οποία βρίσκεται στον χώρο της ένδυσης από το 1936. Σήμερα η εταιρεία του δραστηριοποιείται στη λιανική και τη χονδρική πώληση και εκείνος βρίσκεται πίσω από τα καταστήματα Sofos, Zilly, Pinko, Marc by Marc Jacobs, Diane Von Furstenberg, Mulberry και Celyn B.

ΕΤΑIΡΕΙΑ ΡΑΚΑΣ
Ο Αρης Ρακάς δραστηριοποιείται στη λιανική και χονδρική πώληση επώνυμων ενδυμάτων και διαθέτει 35 καταστήματα, εκ των οποίων τα 24 είναι εταιρικά και τα 11 franchise.

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ
[email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ