Στην Πάρο έκανε πρόταση ο Αντώνης στην Υβόννη;

02.08.2011
Τώρα που όλοι οι διάσημοι έχουν πιάσει και από ένα νησάκι και λιάζονται και κάνουν τις βουτίτσες τους, ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ

Τώρα που όλοι οι διάσημοι έχουν πιάσει και από ένα νησάκι και λιάζονται και κάνουν τις βουτίτσες τους, ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, βρεθήκαν στην Πάρο, αφού ο Αντωνάκης όλα και όλα επιμένει ελληνικά!

"Εμένα αυτό που με χαροποίησε ήταν ότι φέτος στην Πάρο είδα πολλούς Ελληνες και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί η χώρα μας έχει ανάγκη από τον τουρισμό", δήλωσε στην κάμερα του Star που τον εντόπισε αν και ο τραγουδιστής απείλησε ότι: "Θα πάω σε ερημονήσι και δεν θα μπορείτε να με βρείτε… ούτε εάν μετατραπείτε σε… γλάρο!", γνωστός για το χιούμορ του!

Πλάκα-πλάκα λοιπόν τι θα γίνει με το Υβοννάκι θα το πάρει το κορίτσι; Ένας χρόνος πέρασε και ο Αντωνάκης δεν αποκάλυψε αν πρόκειται να κάνει την πολυπόθητη πρόταση. Βέβαια οι διακοπές του ζεύγους δεν τελείωσαν ακόμα και δεν το αποκλείουμε να κάνουν το βήμα τόσο ερωτευμένοι που δείχνουν!


Ελένη Αναστασάκη