Στο Νησί των Ανέμων

04.08.2011
Eξυπνα σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Lifeline Hellas και έτσι επέλεξαν τη Μύκονο για να διοργανώσουν το φιλανθρωπικό τους πάρτι το περασμένο Σάββατο, αφού εκεί βρίσκεται τώρα μεγάλο μέρος της κοσμικής Αθήνας.

Eξυπνα σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Lifeline Hellas και έτσι επέλεξαν τη Μύκονο για να διοργανώσουν το φιλανθρωπικό τους πάρτι το περασμένο Σάββατο, αφού εκεί βρίσκεται τώρα μεγάλο μέρος της κοσμικής Αθήνας. Σύμφωνα και με την πρόσκληση, επρόκειτο για ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι, ενώ το dress code μας προέτρεπε σε επιλογές που ταιριάζουν στον ανάλαφρο κυκλαδίτικο αέρα. Η βραδιά φιλοξενήθηκε στο πανέμορφο και μοδάτο ξενοδοχείο Cavo Tagoo και τα έσοδά της θα διατεθούν στο νοσοκομείο παίδων Αγια Σοφία, προσφέροντας θερμοκοιτίδες στη μονάδα εντατικής νοσηλεία νεογνών. Στην υποδοχή βρισκόταν η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, υπό την αιγίδα της οποίας βρίσκεται η Lifeline Hellas, αλλά και ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλέξανδρος. Στην εκδήλωση συναντήσαμε κυρίως μεγάλα εφοπλιστικά ονόματα, που είτε βρίσκονταν στο νησί για διακοπές είτε ήρθαν με τα σκάφη τους με αφορμή το εν λόγω πάρτι.

LIFELINE HELLAS
Δημιουργήθηκε το 1993 στο Λονδίνο από την πριγκίπισσα Αικατερίνη με σκοπό την παροχή προμηθειών και υλικού σε νοσοκομεία παίδων σε διάφορα μέρη του κόσμου. Σήμερα, η δράση της Lifeline έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην Ελλάδα.

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ
[email protected]