Καλοκαιρινός έρωτας "χτύπησε" τον Χαριτάτο;

17.08.2011
Ήταν να μην χωρίσει ο Σπύρος Χαριτάτος το περασμένο Πάσχα, από την Τουρκάλα σύντροφό του. Από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε δει ουκ ολίγες εντυπωσιακές (και λιγότερο εντυπωσιακές) γυναίκες στο πλευρό του. Άσε, που κάθε λίγο

Ήταν να μην χωρίσει ο Σπύρος Χαριτάτος το περασμένο Πάσχα, από την Τουρκάλα σύντροφό του. Από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε δει ουκ ολίγες εντυπωσιακές (και λιγότερο εντυπωσιακές) γυναίκες στο πλευρό του. Άσε, που κάθε λίγο και λιγάκι, διαβάζουμε κάπου για ένα νέο έρωτα που χτύπησε την πόρτα του παρουσιαστή.

Έτσι και αυτή την εβδομάδα στα Life style περιοδικά βλέπουμε τον Χαριτάτο να απολαμβάνει θάλασσα, ήλιο και γυναικεία συντροφιά στην παραλία της Πάρου. Η καλλίγραμμη γυναίκα, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ΟΚ, είναι αισθητικός στο επάγγελμα και το κονέ με τον παρουσιαστή έγινε στη συγκεκριμένη παραλία.

Μάλιστα, άπαξ κι έπεσαν οι απαραίτητες συστάσεις, δε λένε να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον. Με την καλή έννοια. Κάνουν πολλή παρέα, δείχνουν μία άλφα συμπάθεια ο ένας για τον άλλον και για του λόγου το αληθές, όχι μόνο πηγαίνουν μαζί για μπάνιο καθημερινά, αλλά πολλοί τους έχουν δει να κάνουν βόλτες τα βράδια και να γευματίζουν σε ταβέρνες της Νάουσας. Τι συμβαίνει τώρα ακριβώς, κανείς δεν γνωρίζει. Κι αν η γνωριμία θα έχει συνέχεια, θα δείξει. Εξάλλου, με τις καλοκαιρινές γνωριμίες, είναι να κρατάς τις απαραίτητες προφυλάξεις.