Στο κρεβάτι του πόνου η Βικτόρια Μπέκαμ

19.08.2011
Η έντονη γυμναστική, η τέταρτη εγκυμοσύνη και γέννα καθώς και τα ψηλοτάκουνα, φαίνεται πως έριξαν την Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) στο κρεβάτι του πόνου.

Η έντονη γυμναστική, η τέταρτη εγκυμοσύνη και γέννα καθώς και τα ψηλοτάκουνα, φαίνεται πως έριξαν την Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) στο κρεβάτι του πόνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Mirror", η Βικτόρια υποφέρει από φρικτούς πόνους στην πλάτη μετά από μετατόπιση ενός σπονδύλου.


Η σύζυγος του Ντέιβντ Μπέκαμ (David Beckham) είχε αρχίσει να νιώθει έντονους πόνους στην πλάτη από την περίοδο που ήταν έγκυος στην κορούλα της Χάρπερ Σέβεν (Harper Seven).


Τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά τη γέννα, ειδικά από τη στιγμή που η 37χρονη Πος ξεκίνησε να γυμνάζεται σιγά σιγά για να κάνει δυναμικό come back στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πηγή της βρετανικής εφημερίδας, κατά τη διάρκεια της καισαρικής κάτι συνέβη που επιβάρυνε την κατάσταση του σπονδύλου ο οποίος μετατοπίστηκε με αποτέλεσμα η Βικτόρια να μην μπορεί καλά καλά να κρατήσει νεογέννητη κόρη της στην αγκαλιά της.


Η Μπέκαμ ζήτησε μάλιστα τη βοήθεια ενός διάσημου χειροπρακτικού που χρεώνει 120 λίρες ανά ώρα για να την ανακουφίσει από τους πόνους ενώ ο αντρούλης της Ντέιβιντ έχει φέρει στο σπίτι τους στο Μαλιμπού μια ομάδα επίλεκτων φυσιοθεραπευτών για να την κάνουν καλά!

Αυτή τη στιγμή, οι γιατροί έχουν δώσει παυσίπονα στην Βικτόρια η οποία έχει εντολή να ξεκουράζεται στο κρεβάτι της.

Ακόμα κι όταν πρέπει να θηλάσει, ο Μπέκαμ φέρνει τη μικρή Χάρπερ κοντά στη μαμά της και την κρατά εκεί όση ώρα απαιτείται. Επειδή η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με την ημέρα, η Μπέκαμ συγκεντρώνει το μητρικό γάλα σε μπουκαλάκια και ο διάσημος ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει να ταΐζει την πέντε εβδομάδων κορούλα του.


Ο ίδιος τόνισε στο περιοδικό "People" πως θεωρεί το θηλασμό απίθανη διαδικασία που ενισχύει το δεσμό μητέρας και κόρης.


Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια έχουν ακόμα τρεις γιους- τον 12χρονο Μπρούκλιν, τον οκτάχρονο Ρομέο και το 6χρονο Κρουζ.

Κ.Π