Η Μέγκαν Φοξ απαρνείται τη Μέριλιν Μονρόε

23.08.2011
Γνωστή για το πλήθος των τατουάζ που διακοσμούν το κορμί της, αλλά και για τον αναποφάσιστο χαρακτήρα της η 25χρονη ηθοποιός αποφάσισε να σβήσει από το χέρι της το πορτρέτο της Μέριλιν Μονρόε, λόγω... γρουσουζιάς.

Γνωστή για το πλήθος των τατουάζ που διακοσμούν το κορμί της, αλλά και για τον αναποφάσιστο χαρακτήρα της η 25χρονη ηθοποιός αποφάσισε να σβήσει από το χέρι της το πορτρέτο της Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe), λόγω... γρουσουζιάς.

Όπως παραδέχεται η ίδια η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), έχει αρχίσει να κάνει θεραπεία με λέιζερ από την αρχή της χρονιάς προκειμένου να εξαφανίσει το τατουάζ με την εικόνα της θρυλικής ξανθιάς που πέθανε το 1962 σε ηλικία 36 ετών: "Το σβήνω. Είναι ένας αρνητικός χαρακτήρας, καθώς υπέφερε από ψυχολογικές διαταραχές και διχασμό προσωπικότητας. Δεν θέλω να προσελκύω τέτοιου είδους αρνητική ενέργεια στη ζωή μου", είπε στο ιταλικό περιοδικό Amica κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της στο Λος Άντζελες για την ταινία "This is 40".

Όμως το συγκεκριμένο τατουάζ είναι μόνο ένα από τα πράγματα που έχει μετανιώσει μεγαλώνοντας, αφού όταν την ρώτησαν για την τρύπα που έχει στον αφαλό, απάντησε: "Την έκανα στα 16 γιατί ήμουν θαυμάστρια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears). Τη μόνη φορά που προσπάθησα να μιμηθώ κάποιαν άλλη. Όμως αργότερα το θεώρησα κακόγουστο και έβγαλα το σκουλαρίκι όταν έγινα 20".

Η πρώην πρωταγωνίστρια των Transformers έχει χτυπήσει γύρω στα εννιά τατουάζ, ανάμεσα στα οποία ένα πρωτόγονο σύμβολο στον αριστερό καρπό της κι ένα ρητό που κοσμεί τον ώμο της, το οποίο λέει "Όλοι θα γελάσουμε με τις χρυσαφί πεταλούδες". Επίσης, έχει ένα αφιέρωμα στον 57χρονο Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke) και συμπρωταγωνιστή της στο Passion Play.

"Ο Μίκι είναι ένα όμορφο, υπέροχο ανθρώπινο πλάσμα. Είναι τόσο αυθεντικός και γλυκός και τόσο ταλαντούχος. Απλώς τον αγαπώ μέχρι θανάτου. Έχω πράγματι ένα τατουάζ που είναι ένα είδος φόρου τιμής προς εκείνον. Είναι στα πλευρά μου", αποκάλυψε στο MTV.com.

Το τατουάζ στα δεξιά της πλευρά γράφει: "Όσοι χόρευαν θεωρήθηκαν τρελοί από όσους δεν μπορούσαν ν' ακούσουν τη μουσική".

Παρότι οι πρωταγωνιστές του Passion Play είχαν βάλει τα δυνατά τους, η ταινία δεν είχε την ανάλογη απήχηση στη διανομή και βγήκε κατευθείαν σε DVD. Ήταν ένα ακόμα χτύπημα για την υποκριτική καριέρα της Φοξ που έχει πάρει τον κατήφορο απ' όταν άφησε τους Transformers.

Έτσι η Μέγκαν βασίζει πολλές ελπίδες στην καινούργια ταινία του Τζουντ Απάτοου (Judd Apatow) με τον προσωρινό τίτλο "This is 40", όπου πρωταγωνιστεί με τους Κρις Ο'Ντάουντ (Chris O'Dowd) και Τζέισον Σέγκελ (Jason Segel), το οποίο φημολογείται ότι είναι μια συνέχεια της κωμωδίας του 2007, "Knocked Up" (Με την Πρώτη) με τους Σιθ Ρόγκαν (Seth Rogan) και Κάθριν Χέιλ (Katherine Heigl), η οποία είχε σπάσει ταμεία.