"Καθαρή" πέθανε η Έιμι;

24.08.2011
Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse).

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse).

Οι αναλύσεις επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα της οικογένειας της 27χρονης τραγουδίστριας πως το βράδυ του θανάτου της, η Έιμι δεν είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες παρά μόνο αλκοόλ.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο τον περασμένο μήνα και η οικογένειά της εξέδωσε ανακοίνωση η οποία περιλάμβανε τα εξής:

"Tα τοξικολογικά αποτελέσματα που δόθηκαν στην οικογένεια Γουάινχαουζ από τις αρμόδιες αρχές επιβεβαιώνουν πως δεν υπήρχαν παράνομες ουσίες στον οργανισμό της Έιμι την ημέρα που έχασε τη ζωή της.

Στο αίμα της Έιμι βρέθηκε μόνο αλκοόλ, η ποσότητα του οποίου δεν είναι σίγουρο πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο θάνατό της. Η οικογένεια θέλει να ευχαριστήσει την αστυνομία και το διοικητή τηε που μέσα από τις έρευνες που κάνουν, ους κρατούν ενημερωμένους για κάθε περεταίρω στοιχείο που έρχεται στο φως".

Φυσικά, τα πλήρη αποτελέσματα από περεταίρω τοξικολογικές εξετάσεις θα δοθούν στην οικογένεια Γουάινχαουζ στις 26 Οκτωβρίου, οπότε και θα μπορεί να δοθεί απάντηση στο τι σκότωσε την Έιμι στις 23 Ιουλίου!

Τα ευρήματα πάντως διαψεύδουν τις δηλώσεις του Τόνι Αζοπάρντι (Tony Azzopardi), του ανθρώπου που υποτίθεται πως βοήθησε την 24χρονη τραγουδίστρια να προμηθευτεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών το βράδυ του θανάτου της.

Ο πατέρας της Έιμι, Μιτς Γουάινχαουζ αλλά και ο σύντροφός της Ρεγκ Τράβις (Reg Travis) είχαν διαψεύσει τα λεγόμενα του Αζοπάρντι, τονίζοντας πως η Έιμι βρισκόταν στην καλύτερή της φάση τις ημέρες που προηγήθηκαν του θανάτους της και παρά τη δημόσια κατακραυγή που είχε προηγηθεί στα τέλη Ιουνίου, όταν η Γουάινχάουζ είχε εμφανιστεί λιώμα στη σκηνή του Βελιγραδίου.

Κατερίνα Π.