Ναι, ο Τρύφων είναι χορτασμένος από σεξ!

30.08.2011
Για τον έρωτα μα και για το σεξ μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του σε ένθετο κυριακάτικης εφημερίδας ο Τρύφων Σαμαράς. Και τι είπε; Πολλά. Όπως ότι δεν έχει κεραυνοβοληθεί από έρωτα. (Μπούχου, μπούχου).

Για τον έρωτα μα και για το σεξ μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του σε ένθετο κυριακάτικης εφημερίδας ο Τρύφων Σαμαράς. Και τι είπε; Πολλά. Όπως ότι δεν έχει κεραυνοβοληθεί από έρωτα. (Μπούχου, μπούχου). Ναι, ο Τρύφων δεν ξέρει πώς είναι να σε βαράει ο έρωτας σβιιιν στο δόξα πατρί και να μην καταλαβαίνεις τι σου γίνεται.

Αλλά εντάξει, τον έρωτα γενικότερα τον έχει ζήσει. Και τον ενθουσιασμό του πρώτου καιρού. Αλλά αν καταλάβαμε καλά, ένα παράπονο, έναν καημό, ένα κενό που δεν ξέρει τι εστί κεραυνοβόλος έρωτας, τον έχει. Πάλι καλά να λες που ο Τρύφων είναι χορτασμένος από σεξ και κάπως τα... ζυγιάζει τα πράγματα. «Από σεξ είμαι πολύ χορτασμένος αποκαλύπτει» ο λατρεμένος κομμωτής.

Πάντως, στον έρωτα είναι αρκετά επιφυλακτικός και δύσκολα δίνει πράγματα στον άλλον. «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να δώσω κάποια πράγματα» λέει χαρακτηριστικά. Ε, εντάξει. Είναι νινί ακόμα δεν ξέρει πως χαϊδεύουνε και πώς φιλούν στο στόμα. Αν και είπαμε... από σεξ είναι χορτάτος.