Μακρυπούλια: Τα παρατάει όλα για να γίνει μάνα!

31.08.2011
Έτοιμη να μπει στο κλαμπ των μανάδων είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, της οποίας όχι απλά χτύπησε το βιολογικό ρολόι, αλλά αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχουν βάλει μπρος.

Aκολούθησέ μας και στο Facebook/ https://www.facebook.com/womenonly.gr

Έτοιμη να μπει στο κλαμπ των μανάδων είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, της οποίας όχι απλά χτύπησε το βιολογικό ρολόι, αλλά αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχουν βάλει μπρος. Ω ναι. Η Ζέτα για τον χειμώνα αρνήθηκε όλες τις επαγγελματικές προτάσεις που της έγιναν (και δεν είναι λίγες) προκειμένου να αποκτήσει το παιδί του Χατζηγιάννη!

Μάλιστα, όπως εξομολογείται φίλος της στο περιοδικό ΟΚ, η Ζέτα στο πρόσωπο του Μιχάλη βλέπει τον πατέρα των παιδιών της. Πρώτη φορά στη ζωή της νιώθει τόσο ερωτευμένη, τον θαυμάζει πολύ και δεν μπορεί πια να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνον. Οπότε, τι απομένει για να ολοκληρωθεί ο μεγάλος αυτός έρωτας; Ένα παιδί....

«Αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο της όνειρο και την ίδια επιθυμία έχει και ο σύντροφος της» συνεχίζει να αποκαλύπτει ο «μαρτυριάρης» άνθρωπος από το περιβάλλον της. Ε, τι να πούμε εμείς; Με το καλό και κυρίως... καλό βόλι!

Υ.Γ. Φαίνεται πάντως ότι το ζευγάρι έχει βάλει κιόλας... μπρος για το παιδί. Αν κρίνουμε από τις καυτές παπαράτσι φωτογραφίες την προηγούμενη εβδομάδα δίπλα από την πισίνα....