Η Άπλγκεϊτ δεν αφήνει το παιδί της να περπατήσει

20.09.2011
Επτά μηνών είναι η κορούλα της 39χρονης ηθοποιού και εκείνη φαίνεται αποφασισμένη να μη χάσει καμία από τις σημαντικές στιγμές στο μεγάλωμά της.


Επτά μηνών είναι η κορούλα της 39χρονης ηθοποιού και εκείνη φαίνεται αποφασισμένη να μη χάσει καμία από τις σημαντικές στιγμές στο μεγάλωμά της.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η Κριστίνα Άπλγκεϊτ (Christina Applegate) έδωσε σαφείς εντολές στην νταντά της μικρής Σέιντι (Sadie): "να την σπρώχνεις προς τα κάτω όταν προσπαθεί να περπατήσει". Και για να μην βιαστεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα, συμπληρώνει η Κριστίνα: "όταν δεν είμαι εγώ στο σπίτι".

Η διάσημη χαζομαμά δεν μπορεί να δεχτεί το ενδεχόμενο να χάσει τα πρώτα βήματα της μικρής, οπότε σκέφτηκε ότι αυτή είναι η πιο ασφαλής λύση! Έστω…

Αυτό τον καιρό, η Άπλγκεϊτ βρίσκεται αρκετές ώρες μακριά από το σπίτι αφού τα γυρίσματα του νέου τηλεοπτικού σόου "Up All Night" στο οποίο συμμετέχει είναι ιδιαίτερα απαιτητικά.

Όταν λοιπόν παίρνει γραπτά μηνύματα από τον σύζυγό της, Μάρτιν ΛεΝομπλ (Martyn LeNoble) που την ενημερώνουν για πράγματα που η μικρή κάνει για πρώτη φορά, η άμοιρη η Κριστίνα κοντεύει να τρελαθεί. Μάλιστα, υπάρχουν φορές που μετανιώνει που δέχτηκε τη δουλειά. Όμως, θα έχει πολλές ακόμη "πρωτιές" που θα καμαρώσει για την κόρη της.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τον Αύγουστο του 2008 η Απλγκέιτ κέρδισε μια σπουδαία μάχη με τον καρκίνο του μαστού αφού είχε προηγουμένως υποστεί διπλή μαστεκτομή.

Ζωή Κίττα