Κλάαααμα για «Εζέλ» & «Ονούρ» από το «όχι» της Μπάρμπα!

20.09.2011
Θυμάσαι που λέγαμε ότι η Βάνα Μπάρμπα πρόκειται να είναι στο πλευρό του «Εζέλ» και του «Ονούρ», αφού τα τρία τους θα πρωταγωνιστούσαν σε ελληνοτουρκικό ντοκιμαντέρ; Και πόσες από εμάς κλαίγαμε για την τύχη της Μπάρμπα που θα συνεργαστεί

Θυμάσαι που λέγαμε ότι η Βάνα Μπάρμπα πρόκειται να είναι στο πλευρό του «Εζέλ» και του «Ονούρ», αφού τα τρία τους θα πρωταγωνιστούσαν σε ελληνοτουρκικό ντοκιμαντέρ; Και πόσες από εμάς κλαίγαμε για την τύχη της Μπάρμπα που θα συνεργαστεί με τους δύο άντρες που μάς έχουν πάρει τα μυαλά σε εμάς τις Έλληνιδες; Ε τώρα, απλά κλαίμε διότι το μεγαλόπνοο σχέδιο «ναυάγησε» σαν... Τιτανικός, αφού ντοκιμαντέρ, «Ονούρ» και «Εζέλ» με Βάνα... γιοκ.

Γιατί μπορεί κατά τα δημοσιεύματα, η ηθοποιός να συναντήθηκε με τους Κενάν Ιμιρζαλίογλου (Εζέλ) και Χαλίτ Εργκέντς (Ονούρ) και να συμφώνησαν για το ντοκιμαντέρ, που θα δείχνει τις ομορφιές των δύο πλευρών του Αιγαίου, όμως αυτό δεν θα γίνει διότι η παραγωγή θα είναι μόνο τούρκικη. Άνθρωπος από το περιβάλλον της Μπάρμπα, εξήγησε σε καθημερινή εφημερίδα, ότι δεν ενδιαφέρθηκαν Έλληνες παραγωγοί για το ντοκιμαντέρ και η Βάνα δεν θέλει με την καμία στην παραγωγή να είναι μόνο Τούρκοι.

Γιατί καλοί και χρυσοί, αλλά ένας έλεγχος πρέπει να υπάρχει. Έτσι, αναγκάστηκε να πει «όχι» στους δύο γόηδες... Και κλάαααμα ο Εζέλ και κλάαααμα ο Ονούρ. Είναι και η Κατερίνα Μουτσάτσου στο L.A για διεθνή καριέρα, να πήγαινε αυτή στη θέση της Μπάρμπα.